Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Merken

Aanhangwagen merken

De aanhangwagenbranche kent veel aanhangwagen fabrikanten met elk een eigen label. Door het ruime aanbod  is het niet altijd makkelijk om te bepalen welke aanhangwagen of paardentrailer nu goed is en welke niet. Wij bij Aanhangwagens XXL West Brabant hechten veel waarden aan een tevreden klant en aan een hoge kwaliteit product die wij leveren.

Hierdoor maken bij bewuste keuzes in de merken aanhangwagens en paardentrailers die wij aanbieden. Kwaliteit en service zijn hierin belangrijke speerpunten.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Aanbod aanhanger merken

  U treft bij Aanhangwagens XXL West Brabant een ruim aanbod merken aanhangwagens en paardentrailers. Wij hebben bewust een grote voorraad in diverse prijsklasse, afmetingen en merken om u de mogelijkheid te geven om diverse aanhangers en paardentrailers te vergelijken. U treft bij ons de volgende aanhangwagen merken aan:

  • Anssems
  • Careliner
  • Easyline
  • Henra
  • Hulco
  • Humbaur
  • Ifor Williams
  • Loady
  • Montana
  • Pega
  • Proline
  • Saris

  Meer informatie over een bepaald merk vindt u op de desbetreffende pagina. Wij vinden het belangrijk om open en transparant te zijn over de paardentrailer en aanhanger merken richting onze klanten waardoor wij u graag meer vertellen over de merken. Ieder merk heeft een afzonderlijk verhaal en de producten verschillen dermate dat het handig is om te weten waar een bepaalde fabrikant in uitblinkt.

  Wij hebben samen met andere ondernemingen onze inkoop gebundeld. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen aanbieden en zorgen voor een optimaal assortiment waarbij wij voor iedere gebruiker een aanhanger of paardentrailer kunnen aanbieden.

  Wilt u de diverse merken aanhangwagens met eigen ogen zien en vergelijken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom. Wij staan klaar voor al uw vragen over ons assortiment en mocht u nog geen idee hebben welk type aanhangwagen voor u geschikt is dan helpen wij u graag. U kunt Aanhangwagens XXL West Brabant vinden in Roosendaal op bedrijventerrein de Borchwerf II, aan de snelweg A17.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

   

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.