Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Anssems
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Anssems

Producten in deze categorie

Anssems aanhangers

Het in Nederland gevestigde Anssems Aanhangwagens produceert al sinds 1977 aanhangwagens. De aanhangerbouwer heeft door de jaren heen een groot aantal varianten ontwikkeld en bedient daar zowel particulieren als bedrijven mee. De verbindende factor in het afwisselende aanbod van Anssems is de hoogwaardige kwaliteit die wordt geleverd. Voor een robuuste en duurzame aanhanger van Anssems bent u welkom bij Aanhangwagens XXL West-Brabant.

Ruime keuze bij kopen Anssems aanhangwagen

Omdat dit merk al sinds 1977 bestaat, vindt u voor bijna elke bedrijfstak wel een aanhanger van Anssems in het assortiment, bij ons uit voorraad leverbaar. De ontwikkeling van aanhangers begon met een ontwerp dat sterk, gebruiksvriendelijk, onverslijtbaar, van hoge kwaliteit en toch betaalbaar was. Op basis van deze waarden bracht het familiebedrijf een aanhangwagen uit die men mistte in het destijds beschikbare aanbod van andere merken. Dankzij de aantrekkelijke prijs, de gevarieerde keuze en de sterke constructie van de wagens, werd het merk snel populair in verschillende landen in Europa. Het Anssems-assortiment bestaat uit paardentrailers, bagageaanhangers, huif aanhangwagens, kippers, enkelas bakwagens, tandemas bakwagens, auto- en machinetransporters en plateauaanhangers. Vooral de modellen in de diverse series van de Anssems GT worden veel verkocht. Deze GT-lijnen omvatten bagagewagens, gesloten aanhangers en bakwagens voor  werk gerelateerd en particulier gebruik.

Nederlandse aanhangwagens met internationaal karakter

In de periode na de ontwikkeling van de eerste Anssems aanhanger maakte het bedrijf een gestage groei door. Het merk produceert al sinds 1977 aanhangwagens in Nederland, maar men heeft ook al jaren vestigingen elders in Europa. De productie vindt tegenwoordig namelijk plaats in fabrieken in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het afzetgebied bleef evenmin achter en heeft zich vanuit Nederland uitgebreid naar Duitsland, Frankrijk, België, Engeland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Zwitserland en Oostenrijk. Dat u een aanhangwagen van Anssems in grote delen van Europa kunt kopen, zegt natuurlijk veel over de constante kwaliteit en uitstekende reputatie van dit merk. Het zal u dan ook niet verbazen dat het Noord-Brabantse bedrijf tot de grootste aanhangwagenproducenten van Europa behoort en de concurrentie met de bekende Duitse en Britse merken moeiteloos aan kan.

Nieuwe Anssems aanhangers van constante kwaliteit

Hoewel het bedrijf zijn aanhangwagens in meerdere landen produceert, wordt nauwlettend in de gaten gehouden dat alle modellen kwalitatief gelijk zijn. Ongeacht in welk land ze zijn geassembleerd. Iedere fabriek heeft zijn eigen specialisatie, maar de vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk hanteren in alle gevallen dezelfde hoge kwaliteitseisen. Hiervan profiteert zowel de klant als het bedrijf zelf. De fabrikant produceert al sinds 1977 aanhangwagens en heeft dankzij deze uitgebreide ervaring zijn naam gevestigd als toonaangevend merk voor een ijzersterke en onverslijtbare aanhangwagen. Om tot gelijkvormigheid te komen, werken alle fabrieken volgens vaste productieprocessen. Deze zijn volledig ingericht op het leveren van steeds weer diezelfde hoge kwaliteit waar elke aanhangwagen van Anssems om bekendstaat. Daarom maakt het bedrijf de meeste onderdelen zelf en worden uitsluitend de benodigde remsystemen, koppelingen, wielen en assen bij andere producenten betrokken.