Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Hoogte
Type gebruik

Lesaanhangwagens leasen

Let op: De producten in ons lease assortiment hebben een minimale verkoopprijs van € 2.500,- excl. BTW.

{"item_name":"Easyline Lesaanhangwagen tandemas 452x191x140cm 1751kg","item_id":"58928","currency":"EUR","price":8893.5,"item_brand":"Easyline","item_category":"Lesaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Easyline Lesaanhangwagen tandemas 452x191x140cm 1751kg
2500
Leasen vanafv.a.
167,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
7.950,- 7.350,-
{"item_name":"Easyline Lesaanhangwagen tandemas 475x200x200cm 1751kg","item_id":"58930","currency":"EUR","price":8893.5,"item_brand":"Easyline","item_category":"Lesaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Easyline Lesaanhangwagen tandemas 475x200x200cm 1751kg
2500
Leasen vanafv.a.
167,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
7.950,- 7.350,-
Lesaanhangwagens leasen

Hoe werkt de tenaamstelling van een aanhangwagen en paardentrailer?

Als u een aanhanger of paardentrailer bij ons koopt, kunnen wij deze bij Aanhangwagens XXL West-Brabant direct op naam zetten. We hebben namelijk, door het RDW erkende, bevoegdheid om voertuigen op naam te stellen, dit scheelt voor u weer een extra ritje. Als u bij ons een aanhanger koopt, kunt u al officieel eigenaar zijn voordat u het terrein verlaat. Het eerste deel van de tenaamstellingcode krijgt u direct van ons mee, het tweede deel krijgt u thuisgestuurd samen met uw kentekenkaart.

Moet ik mijn aanhangwagen of paardentrailer verzekeren?

In principe hoeft u de aanhangwagen niet te verzekeren. Als de aanhanger is aangekoppeld, valt deze namelijk onder de WA-verzekering van het trekkend voertuig. Als deze niet is aangekoppeld, valt de aanhanger onder de persoonlijke WA-verzekering. Op deze manier bent u ingedekt tegen schade die u aan derden toebrengt. Als u zich tegen, bijvoorbeeld, diefstal of schade verzekeren? Dan dient u een extra Casco of Allrisk verzekering af te sluiten. Let op: Als uw uw aanhangwagen verzekert tegen diefstal verzekert, dan bent u verplicht een SCM-gecertificeerd slot te kopen. Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant hebben wij deze vrijwel altijd op voorraad en kunt u ze bestellen in onze webshop.

Welke looptijd heeft een leasecontract?

Bij het afsluiten van een leasecontract heeft u zelf de keuze hoe lang de looptijd is. Hierbij kunt u kiezen voor een looptijd van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Op deze manier bepaalt u zelf hoeveel u per maand kwijt bent. Wilt u bekijken hoeveel de maandlasten zijn? Gebruik dan onze online leasecalculator bij de gewenste aanhangwagen.

Welke aanhangwagens kan ik leasen?

Een aanhanger leasen kan wanneer deze een minimumbedrag van €2500,- heeft. Daarnaast kunt u ook aanpassingen en extra opties op de aanhanger meefinancieren middels het leasecontract. Zo heeft u een aanhangwagen die helemaal voldoet aan uw wensen en past bij uw werkzaamheden.

Hoe hard mag ik rijden met een aanhangwagen en paardentrailer?

Met een aanhangwagen of paardentrailer tot 3500 kilogram mag u op snelwegen 90 km per uur rijden. Is uw aanhanger of trailer zwaarder dan 3500 kilogram? Dan geldt de maximumsnelheid van 80 kilometer per uur. Daarnaast is er nog een verschil tussen het rijden met een aanhanger of trailer binnen en buiten de bebouwde kom. Binnen de bebouwde kom geldt een maximumsnelheid van 50 kilometer per uur. Buiten de bebouwde kom mag u niet harder rijden van 80 kilometer pet uur met een aanhangwagen of paardentrailer. Omdat u met een aanhangwagen of paardentrailer te maken heeft met een langere remweg adviseren wij u om deze snelheden aan te houden. Daarnaast is het natuurlijk zonde als u gepakt wordt als u te hard rijdt.

Heeft mijn paardentrailer of aanhangwagen een kenteken nodig?

Een aanhangwagen of paardentrailer heeft een eigen kenteken nodig als deze zwaarder is dan 750 kilo (toegestane maximummassa). Is de aanhanger lichter, dan krijgt deze hetzelfde kenteken als het trekkend voertuig.

Ik wil het maximale gewicht op mijn kenteken aan laten passen. Kan dit?

Jazeker, dat is mogelijk. Hiervoor dient u een formulier in te vullen bij het RDW. De aanhanger zal daarna herkeurd worden wanneer aan alle eisen voldaan is.

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een auto met aanhangwagen of paardentrailer te rijden?

Deze vraag krijgen we met regelmaat en omdat het best ingewikkeld kan zijn, hebben we een speciale pagina ingericht met alle informatie over rijbewijzen. Hier vindt u ook meer informatie over het trekgewicht en de toegestane maximale massa.