Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice

Lesaanhangwagens

Wilt u een lesaanhangwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwag... Lees meer

Wilt u een lesaanhangwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Een lesaanhanger is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor oge... Lees meer

{"item_name":"Easyline Lesaanhangwagen tandemas 452x191x140cm 1751kg","item_id":"58928","currency":"EUR","price":8893.5,"item_brand":"Easyline","item_category":"Lesaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Easyline Lesaanhangwagen tandemas 452x191x140cm 1751kg
2500
Leasen vanafv.a.
167,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
7.950,- 7.350,-
{"item_name":"Easyline Lesaanhangwagen tandemas 475x200x200cm 1751kg","item_id":"58930","currency":"EUR","price":8893.5,"item_brand":"Easyline","item_category":"Lesaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Easyline Lesaanhangwagen tandemas 475x200x200cm 1751kg
2500
Leasen vanafv.a.
167,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
7.950,- 7.350,-
Lesaanhangwagens

Wilt u een lesaanhangwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Een lesaanhanger is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor ogen hebt.

Lesaanhangwagen kopen?

Wilt u een lesaanhangwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West-Brabant. Een lesaanhanger is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor ogen hebt.

Speciaal voor rijschoolhouders

De lesaanhangwagen die Aanhangwagens XXL West-Brabant u kan aanbieden is een speciaal voor rijschoolhouders ontwikkelde aanhanger die volledig volgens de CBR specificaties wordt opgeleverd. Zo voldoen de wagens aan de afmetingen en het gewicht die het CBR eist. Lesaanhangers zijn verkrijgbaar in twee varianten: Een variant met een vaste opbouw en een variant met een huifopbouw. Met beide varianten voldoet u aan de specifieke eisen voor het geven van aanhangwagenrijles en examens voor het BE rijbewijs.

Verschillende mogelijkheden

Zoals gezegd zijn er twee soorten lesaanhangwagens: De variant met vaste opbouw en de variant met huifopbouw. Een vaste opbouw kan in verschillende hoogtes worden gebouwd en de achterkant kan desgewenst worden voorzien van achterdeuren of een achterklep. Het grote voordeel van dit soort rijschool aanhangwagens is dat ze minder kwetsbaar zijn. Tweede voordeel is dat de binnenruimte beter beschermt tegen weersinvloeden en diefstal. Een variant met huifopbouw mag dan iets kwetsbaarder zijn en minder goed bestand zijn tegen weersinvloeden en diefstal. De prijs is er ook naar. Vraagt u zich dus goed af wat u naast de rijlessen nog meer met de wagen wilt gaan doen. Gaat u hem gebruiken om spullen in op te slaan, dan is het wellicht het overwegen waard om voor een gesloten opbouw te kiezen. Gaat u de leswagen puur gebruiken voor BE rijlessen? Dan voldoet een huifopbouw.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West-Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een lesaanhangwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

Aanhangwagens XXL West-Brabant Schore voor uw lesaanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw lesaanhangwagen in Zuid-Holland.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een aanhangwagen?

Er is veel keuze als het om aanhangwagens gaat, er zijn verschillende soorten en maten. Daarom is het belangrijk dat de aanhangwagen aansluit bij de werkzaamheden die u vaak uitvoert. Hierbij zijn het gewicht en afmetingen van de wagen het belangrijkst. Onze verkoopmedewerkers denken graag met u mee.

Welke aanhangers merken heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod aanhangwagens met verschillende merken. U vindt hier onze topmerken Proline, Easyline en Ifor Williams. Maar ook voor aanhangwagens van Nederlandse bodem zit u bij ons goed, zoals Anssems en Saris. Op zoek naar een ongeremde bakwagen, dan heeft het merk Loady vast wat u zoekt. Wilt u een paardentrailer van een bekend merk? In ons assortiment vindt u trailers van Cheval Liberté, Careliner, Proline en Ifor Williams.

Met welk rijbewijs mag ik met een aanhangwagen rijden?

Vaak wordt gedacht dat het aantal assen van een aanhangwagen bepaalt welk rijbewijs nodig is om er mee te rijden, maar dat is niet zo. Het wordt bepaald door de maximaal toegestane massa die u mag vervoeren met de aanhanger. Alle informatie over rijbewijzen op een rijtje vindt u op een aparte pagina hier.

Is een aanhangwagen leasen mogelijk bij Aanhangwagen XXL West-Brabant?

Naast kopen, is een aanhangwagen leasen ook mogelijk bij ons. De aanschaf van een nieuwe wagen kan flink oplopen, daarom komen wij u graag tegemoet. Wanneer u een aanhanger leaset bij ons, betaalt u iedere maand een vast bedrag om uw aankoop te financieren. Wanneer u de laatste termijn heeft betaald, is de aanhangwagen volledig van u. U kunt deze natuurlijk gedurende de leaseperiode al wel in gebruik nemen.