Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Paardentrailer leasen

Een paardentrailer leasen, eenvoudig en voordelig!

Met het investeren in een paardentrailer of aanhanger is vaak een flink bedrag gemoeid. Aanhangwagens XXL West Brabant helpt u graag om de uitgaven op uw balans te beperken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot het leasen van een paardentrailer, waarbij u een bepaald maandbedrag betaalt.

Door te kiezen voor leasen kunt u een nieuwe paardentrailer rijden, zonder direct een grote uitgaven te doen. Dat de aanschafprijs niet in één keer hoeft te worden voldaan, is voor velen uiteraard het grootste voordeel van leasen. Het resultaat is namelijk dat u meer financiële armslag overhoudt. Het tweede belangrijke pluspunt om voor een leaseplan te kiezen, is dat u de looptijd naar eigen inzicht bepaalt. Dit is de periode waarin u uw paardentrailer aflost en waarover u de kosten dus uitstrijkt.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.