Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Hulco

Hulco aanhangwagens: Duits merk met Nederlandse wortels

Fabrikant Hulco Trailers brengt aanhangers op de markt voor bouwbedrijven, groenvoorzieners en soortgelijke ondernemingen. Het aanbod bestaat uit plateauwagens en machinetransporters in diverse uitvoeringen, die zich met name qua afmeting en gewichtsklasse van elkaar onderscheiden. Wat Hulco aanhangers gemeen hebben is hun robuuste en functionele chassis en hoge kwaliteit. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant hebben wij verschillende trailers van dit merk uit voorraad leverbaar.

Van oorsprong Tilburgse fabrikant

Hulco ontwikkelt aanhangwagens sinds 2003, toen het bedrijf werd opgericht in Tilburg. Het merk maakte snel naam en binnen enkele jaren was Hulco een belangrijke speler voor aanhangwagens voor de professionele markt. Die goede reputatie beperkte zich niet tot Nederland alleen, maar strekte zich uit over grote delen van Europa. Toen de locatie in Tilburg te klein bleek te worden, vestigde het bedrijf zich dan ook in het vlak over de Nederlandse grens gelegen Bad Bentheim in Duitsland. Hier werd een nieuw gebouwde fabriek betrokken met voldoende mogelijkheden om door te groeien en uit te breiden. Daarmee was Hulco klaar voor de toekomst en het verder veroveren van de Europese markt. Het merk maakt samen met aanhangwagenbouwer Anssems deel uit van de Anssems-groep.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Hoge eisen van Hulco aanhangwagens

  Zoals de professionals voor wie Hulco aanhangers vervaardigt hoge eisen aan zichzelf en hun werkzaamheden stellen, neemt ook de trailerbouwer geen genoegen met half werk. De wagens voldoen namelijk aan de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid. Een belangrijk kenmerk van de aanhangers is hun robuuste design. De basis van elke trailer wordt gelegd met een sterk en stabiel chassis. Doordat deze thermisch verzinkt worden, is elk chassis uitermate goed bestand tegen corrosie. De machines die men inzet voor het assembleren van een Hulco aanhanger maken gebruik van de lasertechnologie. Dankzij deze precisieaanpak is de kwaliteit van de trailers altijd gelijk. Overigens is het zo dat naast kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak bij dit merk centraal staan als kernwaarden. Het veiligheidsaspect uit zich bijvoorbeeld door de goede verlichting waarmee de wagens zijn uitgerust. Waar veel fabrikanten aan de zijkant van een aanhanger bijvoorbeeld reflectoren monteren, kiest Hulco voor daadwerkelijke verlichting.

  Hulco machinetransporter in meerdere uitvoeringen

  Hulco heeft zich gespecialiseerd in plateauaanhangers en machinetrailers. Het bedrijf verkoopt zijn Terrax machinetransporter in ontwerpen met een enkele, dubbele of driedubbele as. Het aantal assen stijgt al naar gelang het totaalgewicht van de wagens. Dit gewicht varieert tussen 1500 en 3500 kg. De lengte- en breedtematen van de enkelassers, tandemassers en tridemassers bedragen 294×150 of 394×180 cm. Om de oprijhoek vlak te houden, staan de wagens niet bijzonder hoog op de wielen. Behalve een opmerkelijk lage laadvloer vallen de machinetransporters ook op door hun royale standaarduitrusting, waaronder een vaste achterklep- of baksteun en een neerklapbaar neuswiel. Voor het veilig kunnen vastzetten van de te vervoeren machines hebben de trailers diverse sjorogen. Indien gewenst kunt u er allerlei accessoires apart bij aanschaffen, zoals schokbrekers, loofrekken, een voorrek of een koppelingverhoger om de hoogte van de trekhaak en aanhangerdissel op elkaar af te stemmen.

  Medax plateauwagen als tandem- en tridemasser

  De plateauaanhangers van dit merk bieden een nog grotere variatie. In deze categorie vindt u maar liefst 24 uitvoeringen, die van elkaar verschillen qua gewicht, formaat en aantal assen. Vooral de tandemas plateauwagens zijn in veel afmetingen en gewichtsklassen verkrijgbaar. Maar om extra zware ladingen tussen 2560 en 2750 kg te vervoeren, kiest u voor één van de tridemassers. Net als de machinetransporters beschikken de plateauaanhangers over veel vaste accessoires. Zo hebben de trailers uitschuifbare achterklepondersteuning en zorgen lange touwhaken onder de laadvloer en haken op de randen ervan voor volop bindmogelijkheden. Optionele extra’s bij deze Hulco aanhangwagen zijn onder andere een voorrek, een huif, oprijplaten en contourverlichting.

  Hulco aanhanger kopen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

  Hulco heeft een groot dealernetwerk in Europa, waarbij Aanhangwagens XXL West Brabant de Zuid-Nederlandse markt bedient. Dankzij de vaste voorraad in onze showroom kunt u de diverse plateauwagens en machinetransporters op uw gemak komen bekijken om ze met elkaar te vergelijken. We zijn elke werkdag en tevens op zaterdagochtend geopend en ons pand staat vlak bij de A17, op bedrijventerrein Borchwerf II in Roosendaal. Een trailer bestellen kan ook direct op onze website. Omdat wij een eigen transportservice hebben, is het mogelijk om uw Hulco aanhangwagen vervolgens op uw huis- of bedrijfsadres te laten bezorgen. Wanneer u advies nodig heeft bij het maken van uw keuze, dan kunt u contact met ons opnemen.

  Contact

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant kunt u terecht voor diverse soorten aanhangwagens. Zowel nieuw als occasion, van alle bekende merken. Niet alleen kunt u aanhangwagens bij ons kopen, maar ook huren en leasen. Ook bieden wij u de mogelijkheid uw aanhangwagen op maat te laten maken op onze speciaalbouw afdeling. Meer informatie? Neem contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, social media, telefoon of e-mail.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.