Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
MENU X

Open aanhangwagens tweedehands

Producten in deze categorie

  Blijf op de hoogte van ons occasion aanbod.

  Staat de aanhangwagen of paardentrailer die u zoekt hier niet tussen? Misschien komt er binnenkort wel één binnen die bij uw wensen past. Vul onderstaand formulier in en dan houden wij u op de hoogte op het moment dat er een nieuwe occasion binnenkomt.

  Naam*

  Postcode*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Welk soort aanhangwagen zoekt u?*

  Prijsindicatie*

  Open aanhanger occasions

  Ons assortiment gebruikte aanhangwagens is zeer uitgebreid als het gaat om ontwerpen en uitvoeringen. U heeft uiteraard keuze uit een open of gesloten occasiontrailer, maar ook daarin zijn weer allerlei varianten te onderscheiden. Met name op het gebied van open aanhangers 2dehands kunt u veel kanten op, terwijl wij u voor specifieke werkzaamheden ook aan een speciaal bouw model naar wens kunnen helpen. Aanhangwagens XXL West Brabant is hét adres in Zuid-Nederland voor iedereen die voordelig een tweedehands open trailer wilt kopen.

  Diverse merken open aanhangwagens gebruikt

  Bij ons vindt u occasions van allerlei merken uit binnen- en buitenland, die over het algemeen goed aangeschreven staan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een open aanhanger tweedehands van Humbaur, Hapert, Proline, Easyline, Ifor Williams, Hulco of Saris. Het betreft hier overigens niet enkel standaardbakwagens, maar ook motor-, machine- en autotransporters, kippers en plateauwagens. In het assortiment hebben we open wagens met een uiteenlopend totaalgewicht, aantal assen en formaat. Of een aanhanger één, twee of drie assen heeft, hangt samen met zijn lengte en de gewichtsklasse. Daarnaast heeft u de keuze uit geremde en ongeremde aanhangwagens. De laatste categorie beschikt over ongeremde wielen, terwijl de dissel ook geen oploopremsysteem heeft. Omdat om de aanhanger af te remmen het gewicht van de trekkende auto of truck dient te worden benut, moet deze ten opzichte van de trailer zwaar genoeg zijn.

  Open aanhangwagen occasion uit showroom

  De gebruikte aanhangers die wij verkopen zijn lang niet altijd heel intensief gebruikt. Afgezien van wat wij door particulieren of andere bedrijven krijgen aangeboden, voegen wij ook regelmatig modellen uit onze showroom aan het aanbod open aanhangers 2dehands toe. Merken waarvan wij een officiële dealer zijn, voorzien ons vaak van showroomexemplaren. Wanneer we deze vervangen omdat wij van de desbetreffende fabrikant nieuwe modellen op voorraad krijgen, kan het gebeuren dat een oudere trailer van de showroom naar het occasionaanbod verhuist. Overigens zijn deze gesloten en open aanhangwagens tweedehands meestal niet ouder dan één of twee jaar. Met een dergelijke aanhanger schaft u dus een vrijwel ongebruikte en zo goed als nieuwe trailer aan. Het is overigens wel zo dat deze demo-exemplaren wat duurder zijn dan de occasions die wij opkopen.

  Goedkoopste open aanhangers tweedehands

  Bij elke van een bedrijf of particulier door ons overgenomen aanhangwagen letten wij erop dat deze in goede staat is. Voor de zekerheid onderwerpen wij de meeste daarom aan een technische onderhoudsbeurt, waarbij in het bijzonder het chassis, de remmen en de verlichting worden gecheckt. Deze wagens zijn voorzien van twee jaar garantie en nergens goedkoper als tweedehands te vinden. Door drukte of om andere redenen komt het echter ook wel voor dat een open aanhangwagen gebruikt meteen op de website wordt gezet. Deze hebben dan een lagere prijs dan u zou verwachten. Een kwaliteitsgarantie ontbreekt dan evenwel en we zijn niet aansprakelijk voor gevolg schade. Op verzoek kan bij aankoop een technische onderhoudscontrole worden uitgevoerd. Wij geven drie maanden garantie op een open aanhangwagen 2dehands waarvoor u een onderhoudsbeurt heeft aangevraagd.

  Open aanhanger gebruikt verkopen

  Zoals u zult begrijpen zijn wij voor ons tweedehands assortiment grotendeels afhankelijk van wat anderen ons aanbieden. U kan dus zonder meer contact met ons opnemen als u een open aanhangwagen occasion voor ons heeft. Vooropgesteld natuurlijk dat deze nog geschikt is voor gebruik op de weg. Daartoe kunt u ons per e-mail of WhatsApp foto’s mailen van de bak, het chassis en de banden. Aan de hand hiervan doen wij u een voorlopig bod. Het is mogelijk dat we de aankoopprijs herzien of geheel van overname afzien wanneer de toestand waarin de trailer zich bevindt bij nadere inspectie tegenvalt. Daarom prefereren wij het als u langskomt met de open aanhangwagen tweedehands. U weet dan bovendien direct waar u aan toe bent. Bij verkoop aan ons kunnen wij het bedrag dat wij voor uw inruilexemplaar bieden aftrekken van de prijs van de aanhanger die u er bij ons voor in de plaats koopt. Het doen van een nieuwe aankoop is echter niet verplicht.

  Open aanhangwagen 2dehands kopen

  Wanneer u een gebruikte aanhangwagen wilt kopen, kunnen wij u meestal van dienst zijn. Niet elk ontwerp is standaard aanwezig, maar u vindt onder onze tweedehands trailers open altijd de nieuwste modellen van in ieder geval de belangrijkste merken. Zoekt u een open aanhanger occasion voorzien van bepaalde features, bijvoorbeeld een generator, compressor, hijskraan, tankopbouw, reclamemogelijkheid of gasverdeelstation? Dan kijken we of wij een tweedehands bakwagen hebben staan die we voor u kunnen ombouwen. Wanneer u als ondernemer of particulier behoefte heeft aan een bepaald design, raden wij u aan dit aan ons door te geven. Mochten wij een dergelijke open aanhanger gebruikt tegenkomen, dan lichten wij u hierover in. En zoals voor alle trailers geldt ook voor een occasionaanhangwagen dat u deze dankzij onze bezorgservice morgen in huis heeft.