Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

3/4 paards trailer

3 paards trailer of 4 paards trailer kopen?

Wilt u een 3 paards trailer of een 4 paards trailer kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 7800 vierkante meter hebben wij vele soorten paardentrailers.

Er zijn geen producten in deze categorie.
Momenteel hebben wij geen 3/4 paards trailer in ons assortiment

Wij bieden 3 paards trailers en 4 paards trailers aan van het kwaliteitsmerk Ifor Williams. Bent u dus op zoek naar een dergelijke trailer, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Mogelijkheden bij Aanhangwagens XXL West Brabant

  Is een 1,5 paards of 2 paards trailer niet groot genoeg voor u? Dan is een 3 paards trailer of een 4 paards trailer wellicht een betere keuze. Deze trailers bieden ruimte aan drie of meer paarden. Het aanbod aan dit soort trailers is beperkt, wij bieden namelijk niet veel 3 paards trailers te koop aan, hetzelfde geldt voor de 4 paards variant. Maar de Ifor Williams trailer uit ons assortiment is wel een zeer betrouwbare trailer en heeft het grote voordeel dat hij relatief onderhoudsvrij is.

  Ingericht op het paard

  Bij 3 paards trailers en 4 paards trailers is de binnenkant van de trailer zo efficiënt mogelijk ingericht. De paarden moeten zich comfortabel voelen in de trailer, stabiliteit is daarin het belangrijkste. In de keuze van ons assortiment hebben we hier al aan gedacht, zowel voor de paarden als voor de ruiter is er rekening gehouden met bewegingsruimte. Prioriteit is natuurlijk om de paarden zo veilig mogelijk van A naar B te kunnen vervoeren.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een 3 paards trailer of 4 paards trailer te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw 3 paards trailer in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw 4 paards trailer in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.