Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Vriesaanhangwagens
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Vriesaanhangwagens

Producten in deze categorie

Vriesaanhangwagen kopen?

Wilt u een vrieswagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij verschillende soorten vriesaanhangwagens staan. Wij bieden deze aanhangers aan van het kwaliteitsmerk Proline. In het assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant vindt u dus ongetwijfeld een geschikt model.

De vriesaanhangers uit het aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant zijn allen zeer goed geïsoleerde aanhangers. De sandwich wanden hebben een dikte van 100 millimeter en ook de bodems zijn extra goed geïsoleerd. Dit alles om ervoor te zorgen dat u de producten die u met de vrieswagen gaat vervoeren, in goede staat op de plaats van bestemming kunt afgeven. Alle vriesaanhangwagens hebben een zeer betrouwbare koelmotor die ingesteld kan worden op temperaturen tussen de -20 en 10 graden Celsius.

Persoonlijke wensen voor uw vriesaanhangwagen

Zoals gezegd bieden wij vrieswagens aan van het merk Proline. Deze wagens zijn standaard al zeer uitgebreid, maar daarnaast zijn er ook nog vele opties en accessoires te verkrijgen om de wagen nog completer te maken voor u. U kunt in alle vriesaanhangers een cargorails met stang toe laten voegen, een zijdeur aan de linker- of rechterkant laten maken, zware steunpoten onder de aanhangwagen laten bouwen of de hoogte van de trailer aan laten passen. U moet tenslotte dagelijks met de wagen op pad dus het allerbelangrijkste is dat deze voldoet aan al uw eisen.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een vrieswagen te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw vrieswagen in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw vriesaanhangwagen in Zuid-Holland.

Beoordeling door klanten 9/10 - 324 beoordelingen