Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Vriesaanhangwagen kopen in Roosendaal

Vriesaanhangwagen kopen in Roosendaal

Geconditioneerd vervoer is een veelvoorkomende vorm van transport. Het is onmisbaar om met name levensmiddelen in goede staat op hun bestemming te krijgen. Wilt u ingevroren producten van A naar B brengen door middel van verlengd transport in een gesloten aanhangwagen? Dan is een vriestrailer de ideale oplossing. Aanhangwagens XXL West Brabant is hét adres in Roosendaal om vriesaanhangers te kopen of te bestellen. In ons assortiment kunt u voor een aantrekkelijke prijs zowel gebruikte als nieuwe vries aanhangwagens kopen.

 

Voor welke producten vriesaanhanger kopen?

Om het bederven ervan tegen te gaan komen veel voedingsmiddelen ingevroren in de winkel of bij de eindgebruiker terecht. Aanhangwagens met een vriesfunctie worden daarom ingezet voor diverse producten. Bekende voorbeelden zijn het vervoer van ijs, vis en vlees. Traditioneel zijn het dan ook vooral fabrikanten van consumptie-ijs en bedrijven in de visverwerking en het slagersvak die vriesaanhangwagens kopen. Ook steeds meer andere levensmiddelen liggen tegenwoordig echter ingevroren in de supermarkt. Denk bijvoorbeeld aan groenten, peulvruchten, fruitstukjes, pizza’s, snacks, patat, loempia’s en natuurlijk complete diepvriesmaaltijden. Behalve voor het transporteren van dit soort producten, is een vries aanhanger kopen tevens een praktische oplossing voor bedrijven die een mobiele vriesopslag nodig hebben. Het kan dan gaan om snackbars, restaurants, strandpaviljoens of cateraars op markten, evenementen, beurzen en bij festiviteiten.

 

Eigenschappen van vries aanhangwagens

Het kopen van een vriestrailer wordt in de eerste plaats dus gedaan om etenswaren in diepgevroren toestand te houden. Een belangrijk verschil met andere soorten aanhangers is daarom dat de zijwanden, de vloer, de deuren en het dak dikker zijn. De wanden zijn vier tot vijf centimeter dik en dankzij daarin aangebracht isolatiemateriaal blijven de transportcondities stabiel. Dikke rubberranden in de deuren zorgen ervoor dat de vriesruimte 100% is afgesloten. Om de temperatuur onder nul te krijgen en te houden, beschikken koel vries aanhangers over een stille en onderhoudsarme vriesmotor. Deze kan worden afgesteld op temperaturen tussen -20 en +10 graden Celsius. Hierdoor kunt u altijd de optimale temperatuur voor uw te vervoeren diepvriesproducten instellen. De temperatuurinstellingen in een koeltrailer variëren overigens van +2 tot +20 graden Celsius. Als u een vriesaanhanger kopen gaat, kunt u die desgewenst dus ook gebruiken als koelwagen voor producten waarvan de bewaartemperatuur onder de tien graden moet blijven. Hiermee zijn vriesaanhangwagens multi-inzetbaar en geschikt voor een brede professionele doelgroep.

 

Vries aanhangers kopen van uitstekend merk

Kwaliteit staat bij AWB hoog in het vaandel. Het uitgangspunt bij onze inkoop is dan ook dat we steeds willen voldoen aan uw en onze hoge eisen. Daartoe werken wij alleen samen met fabrikanten die hebben bewezen dat ze onze kwaliteitsmaatstaven delen. Een prominent merk waarvan u bij ons vriesaanhangwagens kopen kunt, is Proline. Dit is een Nederlandse producent, die sinds 2012 actief is. Bij het ontwerpen en bouwen van aanhangers stelt het bedrijf de klant centraal. Diepvriestransporteurs die een Proline aanschaffen doen dit omdat ze weten dat ze daarmee een praktische en betrouwbare vriestrailer kopen. We leveren vriesaanhangers van Proline met verschillende totaalgewichten. Zo kunt u bij ons enkelassers bestellen van 750 en 1300 kg en tandemassers van 2500 en 2600 kg. De laadvermogens variëren van 320 tot 858 kg bij een enkelas ontwerp, en van 1650 tot 1775 kg bij een dubbelasser.

 

Extra’s voor vriesaanhangwagen kopen

Net als bij de andere trailers het geval is, hebt u ook bij vriesaanhangers kopen de keuze uit optionele accessoires. Dit zijn toebehoren die niet standaard zijn ingebouwd, maar waarmee u uw trailer indien nodig kunt laten uitbreiden. Het aanbod met extra’s is bijzonder veelzijdig en bestaat onder andere uit steunpoten, koppelingssloten, traanplaat stootbescherming voor de zijwanden, gietvloeren, stroomgeneratoren, zijdeuren en cargosystemen. Wij bouwen deze accessoires in onze werkplaats voor u in. Het resultaat is een vriesaanhanger die beter is toegespitst op uw transportwerkzaamheden. Wilt u een vries aanhangwagen kopen met afwijkende features of minder gangbare mogelijkheden? Dan kunnen wij u altijd helpen aan een vriestrailer met de perfecte maatwerkoplossing. U geeft aan welke bakopbouw, features en laadcapaciteit u nodig heeft en wij bouwen voor u de ideale vrieswagen.

 

Vries aanhanger kopen of bestellen

U bent altijd welkom in onze showroom om de beschikbare vriesaanhangwagens te komen bekijken. Daardoor krijgt u een goede indruk van de afmetingen en hoort u hoe stil de vriesmotoren zijn. Wij vragen u wel om van tevoren de datum en het tijdstip van uw bezoek aan ons door te geven. Dit kan telefonisch, via WhatsApp, per e-mail of door het online contactformulier in te zenden. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan biedt onze website uitkomst. Bij ons kunt u namelijk gemakkelijk online vries aanhangers kopen. Eventuele benodigde accessoires geeft u door tijdens het bestelproces en onze transportservice levert de trailer op het vermelde adres af. Bekijk voor een extra voordelige vries aanhangwagen kopen zeker ook de aanbiedingen met koelaanhangers.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.