Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Gesloten tandemas

Gesloten aanhanger tandemasser West-Brabant

Voor het overdekte transport van zwaardere ladingen is een gesloten enkelas trailer niet toereikend. In dat geval biedt een tandemas dichte aanhangwagen uitkomst. Gesloten aanhangers dubbelas bevinden zich meestal in de hogere gewichtscategorieën en hebben ruimere afmetingen dan enkelassers.

Producten in deze categorie

Het aanbod dichte tandemas aanhangers omvat daarom veel ontwerpen en uitvoeringen. In de showroom van Aanhangwagens XXL West Brabant vindt u de belangrijkste merken en modellen tandem- en tridemassers bij elkaar. Online een dubbelas gesloten aanhangwagen kopen is natuurlijk ook mogelijk.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

   

  Gesloten tandemasser voor uiteenlopend vervoer

  Het voordeel van een gesloten trailer is dat u er goederen gemakkelijk mee kunt transporteren. In tegenstelling tot een open bak is een vlakzeil of ladingnet niet nodig. Daardoor zijn dit soort aanhangwagens ideaal voor het vervoeren van kostbare zaken. Bovendien hebben door de wanden en het dak niet alleen hebben de weersomstandigheden geen invloed op de goederen. De dichte bak zorgt ervoor dat u de trailer met lading ook niet in de gaten hoeft te houden tijdens het tanken of een rustpauze. Doordat dubbelassers vaak vrij grote gesloten aanhangers zijn, kan er bovendien veel in één keer mee worden getransporteerd. Ook voor een kleiner model kunt u echter bij ons terecht. Wij verkopen tandemas trailers in verschillende afmetingen, variërend van 256x134x180 tot 606x204x210cm. De dichte tandemas aanhangers op deze pagina zijn overigens bedoeld voor ongekoeld vervoer.

   

  Uitstekende merken gesloten aanhangwagen tandemas

  Onze grote voorraad dichte tandem- en tridemas aanhangers bestaat uit topmerken uit binnen- en buitenland. Met name Proline is goed vertegenwoordigd. Van dit merk van eigen bodem hebben wij naast meerdere tandemas gesloten trailers tevens een populaire gesloten aanhangwagen tridemas. Het eveneens Nederlandse Saris neemt ook een belangrijke plaats in binnen ons dubbelas assortiment. Deze aanhangers bevinden zich veelal in een lichtere gewichtsklasse dan de Proline tandemassers. De door het Nederlandse Easyline geproduceerde dichte tandemas aanhangwagens laten juist een zeer gevarieerd beeld zien, met gewichtscategorieën uiteenlopend van 750 tot 2600 kg. Het aanbod dubbelassers van Ifor Williams uit Groot-Brittannië is vooral geschikt voor het zwaardere goederentransport. Van deze fabrikant kunt u een tandemas gesloten aanhanger kopen van 2700 of 3500 kg. Heeft u een bepaald recent model van een van deze merken nodig? Dan is er een grote kans dat wij deze voor u kunnen bestellen.

   

  Verschillen en overeenkomsten gesloten aanhanger tandemasser

  De vele merken en gewichtsklassen maken het selecteren van een tandemasser met een gesloten opbouw er niet gemakkelijker op. Maar uiteraard zijn er ook tussen grotendeels overeenkomstige modellen de nodige verschillen aan te wijzen. Neem in de categorie van 2000kg bijvoorbeeld de Easyline gesloten aanhanger 313x166x200cm en de Saris 300x154x200cm. Deze hebben ondanks hun afwijkende formaten beide een eigen gewicht van 625 kg en 1375 kg laadvermogen. De grotere Easyline heeft echter aluminium wanden en een polyester voorfront en dak, terwijl de Saris een bak heeft van plywood met een kunststof toplaag. Dit composietmateriaal wordt ook wel PPL genoemd. Verder beschikt de Saris over een zijklep en achterdeuren, en is de Easyline uitgerust met een optionele zijdeur en een oprijplaat aan de achterkant. Zo laten veel tandemas gesloten aanhangwagens kleine en grote verschillen zien, die doorslaggevend kunnen zijn bij het maken van uw keuze.

   

  Speciaalbouw en accessoires gesloten tandemasser

  Mocht de voor u meest geschikte trailer niet 100% naar wens zijn, dan is het altijd mogelijk om er aanpassingen aan te maken. Behalve de optionele zijdeur van de hierboven vermelde Easyline aanhangwagen, kunt u uw gesloten aanhangwagen namelijk laten uitrusten met nog veel meer extra’s. Deze accessoires wisselen per merk, maar veelvoorkomende aanvullingen zijn zaken als een antidiefstalslot, ledverlichting in de bak, sjor- en vloerogen, steunpoten en cargorails met bijbehorende dwarsstangen. Verder kunt u bij ons terecht voor een speciaalbouw aanhangwagen tandemasser. Daartoe gebruiken we een nieuwe of tweedehands dichte aanhanger, die wij vervolgens helemaal aan uw eisen aanpassen. Wat bijvoorbeeld voorkomt, is dat wij een tandemas trailer voorzien van een koelmotor of ombouwen tot verkoopwagen, schaftkeet, sanitair- en douchewagen of werk- of opslagruimte. Er is op dit gebied van alles mogelijk, maar uiteraard zijn wij altijd gebonden aan de RDW-voorschriften.

   

  Gesloten aanhangwagen tandemas bij AWB

  Een tandemasser gesloten kopen doet u via onze website of in onze showroom. Er is voor allebei veel te zeggen, maar langskomen in Roosendaal heeft als voordeel dat u een duidelijker beeld krijgt van de overeenkomsten en verschillen tussen de aanhangers. Wanneer u de juiste dubbelas trailer gevonden heeft, kunt u deze na betaling direct aankoppelen en meenemen. Behalve als grote aanpassingen nodig zijn, is de wachttijd voor het rijklaar maken van uw dichte tandemas aanhangwagen bovendien zeer kort. En zowel bij aanschaf online als op locatie betaalt u een scherpe prijs. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U doet dit via e-mail, telefoon, WhatsApp of het antwoordformulier op de site. Als u liever een aanhangwagen bij ons wilt leasen of huren, dan is dat ook altijd mogelijk.

  Zoekt u een aanhangwagen in Zeeland? Kijk dan op de site van Pak Aanhangwagens!

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan gesloten aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken gesloten aanhangwagens:

  Zoekt u een gesloten aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.be/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.