Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Gesloten aanhangers prijzen

Bij het kopen van een gesloten aanhanger is veel mogelijk. Trailers met een dichte bak zijn er in allerlei uitvoeringen en dienen meestal een specifiek doel. Wat u zoekt is vaak dus afhankelijk van waarvoor u de aanhangwagen wilt gebruiken. Maar waar u ook voor kiest, bij Aanhangwagens XXL West Brabant zult u merken dat wij voor onze gesloten aanhangers prijzen vragen die bijzonder aantrekkelijk zijn. We hebben dichte trailers nieuw en uit voorraad leverbaar, maar tevens tweedehands of op bestelling voor u gebouwd. Of u nu op zoek bent naar een enkelas 750 kg gesloten aanhangwagen of een gesloten autotransporter, bij Aanhangwagens XXL West Brabant verkeren alle aanhangwagens in goede staat en bent u aan het juiste adres.

Dichte aanhanger in groot aantal varianten

De toepassingen van gesloten aanhangwagens zijn zeer uiteenlopend en deze verscheidenheid komt dan ook terug in ons assortiment. U kunt u bij ons terecht voor onder meer een vries- of koelwagen, dichte auto-, motor-, machine- of fietstransporter, bloemenwagen, bagageaanhanger, vee- of paardentrailer, presentatie-, beurs-, podium-, promotie- of verkoopaanhangwagen, lestrailer en schaft- of sanitairaanhanger. Daarnaast verkopen we gesloten trailers die breder inzetbaar zijn. Deze lenen zich bijvoorbeeld voor het vervoer van inboedel, meubelen, hout en soortgelijke goederen. Veel multifunctionele modellen zijn voorzien van achterdeuren of een zijdeur, maar u koopt bij ons ook net zo gemakkelijk een gesloten aanhangwagen met laadklep. En wat uw voorkeur ook heeft, de gesloten aanhanger prijzen die wij hanteren zijn bijzonder aantrekkelijk.

Gerenommeerde merken gesloten aanhangwagens

De betaalbare prijs die een gesloten aanhangwagen nieuw bij ons heeft, betekent niet dat wij trailers in een mindere klasse aanbieden. Integendeel zelfs, want kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom verkopen we met name aanhangers van gerenommeerde fabrikanten. Wij zijn onder andere de officiële dealer van merken als Easyline, Ifor Williams, Proline en Saris. De aanhangwagens zijn beschikbaar in gewichtscategorieën van 750 tot 3500 kg en leverbaar als enkelasser, tandemasser of tridemasser. Hoewel er in diverse gewichtsklassen zowel trailers met een enkele als dubbele as worden verkocht, geldt als algemene regel dat zwaardere modellen doorgaans meerdere assen hebben. Onder meer de Proline dichte aanhangwagen met een lengte, breedte en hoogte van 545x244x210cm en een gewicht van 3000kg heeft bijvoorbeeld drie assen. Vanzelfsprekend liggen voor een grotere en zwaardere gesloten aanhangwagen de prijzen wat hoger dan voor een kleiner exemplaar.

Accessoires bij gesloten aanhanger

Wij bieden de mogelijkheid om optionele extra’s bij uw nieuwe trailer aan te schaffen. De prijs voor een gesloten aanhanger zal daardoor uiteraard wel iets hoger uitpakken, maar blijft alleszins in verhouding. Het kan bij aanvullende accessoires gaan om oprijplaten, een interne camera om uw paard tijdens het transport in het oog te houden, of het installeren van een ophangsysteem voor vlees of cargorails en -stangen voor het vastzetten van Deense karren of bloemenveilingwagens. Verder kan een nieuw gesloten model aanhangwagen worden uitgerust met een antidiefstal-, koppelings- of disselslot, een reservewiel of steunpoten. Wat op het gebied van accessoires mogelijk is, wordt bepaald door de fabrikanten. Voor wensen waaraan zij niet kunnen voldoen, bent u bij ons aan het juiste adres voor maatwerk. Op onze speciaalbouw-afdeling passen wij een bestaande of nieuwe gesloten aanhangwagen volledig aan uw wensen aan.

Prijs gesloten aanhanger bij leaseplan

Nieuw, tweedehands, met extra accessoires of speciaalbouw, voor de afbetaling van uw gesloten aanhangwagen kunt u altijd een leasecontract afsluiten. Zo hoeft u niet in één keer de gehele verschuldigde trailerprijs te betalen, maar schrijven we maandelijks een bedrag af. Wij hanteren leaseperiodes van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Bepalend voor de leasebedragen die wij rekenen zijn de gesloten aanhangwagen prijzen, of er een trailer wordt ingeruild en hoeveel er is aanbetaald.

Onderhoud en reparatie van gesloten aanhangers

Rond de prijzen voor reparaties en onderhoudsklussen komen wij u eveneens tegemoet. Wij voeren diverse vormen van onderhoud uit, waaronder volledige onderhoudsbeurten. Het is aan te raden minstens één keer per jaar onderhoud aan uw aanhangwagen te laten verrichten, zeker als u een ondernemer bent. Vooral de remmen, lagers en banden zijn van belang voor de veiligheid van u en uw werknemers. Een jaarlijkse controle verkleint de kans op problemen aanzienlijk. Maak een afspraak en breng uw aanhanger langs voor professioneel onderhoud uitgevoerd in onze drive in werkplaats door enthousiaste medewerkers die vakbekwaam te werk gaan.

Voordelige gesloten aanhangwagens prijzen

Indien u voor uw bedrijf of vrijetijdsbesteding een dichte aanhanger voordelig wilt kopen, dan slaagt u bij Aanhangwagens XXL West Brabant zeker. En kunnen wij een bepaalde uitvoering niet uit voorraad leveren, dan is deze altijd voor u bestellen. Wat wij op dit moment in ons aanbod hebben, staat aangegeven op onze website. Natuurlijk is het tevens mogelijk om bij ons langs te komen op industriegebied Borchwerf II in Roosendaal. U kunt de gesloten trailers van dichtbij zien en zo de verschillende modellen in onze voorraad dus makkelijk vergelijken. Ziet u het juiste exemplaar staan, dan doet u ook nog eens uw voordeel met de kortste levertijd: we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt. Voldoen de nieuwe aanhangwagens uit voorraad leverbaar niet aan uw wensen of bent u opzoek naar een opmaat gemaakte mobiele werkplaats? Ook dan hebben wij de oplossing! Namelijk onze speciaalbouw afdeling. Aanhangwagens XXL West Brabant hecht veel waarde aan vertrouwen, echter zijn wij niet aansprakelijk voor gevolg schade die voortkomt uit het gebruik van een aanhangwagen die niet gekeurd is. Door verder gebruik van deze site maken stemt u in met onze cookie policy.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.