Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Bakwagens enkelas

Enkelas aanhanger kopen?

Wilt u een nieuwe enkelasser remorque kopen of huren in Nederland? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 7800 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten bak aanhangwagens staan. Niet alleen nieuw, maar ook tweedehands. Wij hebben enkelas bakwagens van de merken Proline, Loady, Saris en Anssems. U vindt dus ongetwijfeld een geschikte enkelasser in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Producten in deze categorie

De voordelen van een enkelas aanhanger

De enkelas bakwagen is de kleine aanhanger die u het meest op de weg ziet. Dit komt omdat dit type vaak wordt gebruikt door particulieren. Enkelassige aanhangwagens zijn er in verschillende varianten, van een totaalgewicht van 750 kilogram, tot aan 1350 kilogram. We hebben geremde en ongeremde enkelas aanhangwagens. Doordat dit kleine aanhangers zijn, is het makkelijk om ruimte te vinden om ze te stallen. Dat is ook de reden dat bedrijven kiezen om een dergelijke aanhangwagen aan te schaffen. Vooral ZZP’ers, die krapper in hun opslagmogelijkheden zitten, of bedrijven die niet frequent een aanhangwagen gebruiken, maken allen gebruik van een enkelas bakwagen.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Een ander voordeel van het aanschaffen van een bakwagen is dat u deze gewoon mag trekken met een rijbewijs B. Zo heeft u in een bedrijf nooit problemen dat er mensen zijn die niet over het juiste rijbewijs beschikken. Verder hebben wij deze aanhangwagens vrijwel altijd op voorraad staan. Beslist u om een voorraad model aan te schaffen, dan kunt u deze direct meenemen. Wij maken de aanhanger rijklaar terwijl u koffie drinkt.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een bakwagen te kopen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17, op ongeveer 40 minuten van Antwerpen. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op via WhatsApp, e-mailtelefoon of het contactformulier.

  PAK Schore voor uw enkelas bakwagen in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw enkelasser aanhanger in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.be/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.