Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Bakwagens tandemas

Tandemas aanhanger kopen?

Wilt u een nieuwe of tweedehands tandemasser kopen in Nederland? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten tandemas bakwagens staan. Wij hebben tandemassers van de merken Proline, Loady, Saris en Anssems. U vindt dus ongetwijfeld een geschikte dubbelas aanhangwagen in het veelzijdige assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant.

Producten in deze categorie

Mogelijkheden van een tandemas bakwagen

Het grote voordeel van een tandemas aanhangwagen in vergelijking met bijvoorbeeld een enkelas aanhangwagen, is de hogere maximale massa die de aanhanger aankan en daardoor heeft u een hoger laadvermogen tot uw beschikking. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft diverse varianten, zo hebben wij zowel geremde als ongeremde tandemassers in ons assortiment, variërend in gewicht van 750 kilogram tot maximaal 2500 kilogram. Voor iedereen is er dus wel een geschikte dubbelas aanhangwagen te vinden.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  De voordelen voor u

  Een tandemas aanhangwagen is zowel voor de particuliere gebruiker als voor de zakelijke gebruiker interessant om meerdere redenen. Doordat het over het algemeen vrij kleine aanhangers zijn, is het makkelijk ze te stallen. Daarbij is het bij veel dubbelassers toegestaan om ze met een B rijbewijs te trekken (in sommige gevallen is dit wel afhankelijk van het voertuig dat de aanhanger moet gaan trekken, bekijk voor meer informatie onze informatie pagina over rijbewijzen). Laatste voordeel van een tandemasser is dat er veel accessoires voor te verkrijgen zijn om de aanhanger aan uw specifieke wensen aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor loofrekken, een kunststof disselkist, een SCM antidiefstalslot, een ladingnet, achterlichtbescherming, extra bindmogelijkheden maar ook voor een huifopbouw. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze speciaalbouw pagina.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een tandemas bakwagen te kopen of huren? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw tandemas bakwagen in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw tandemasser in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.be/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.