Navigatie Menu sluiten
moment geduld a.u.b.
Grote voorraad = Snel leverbaar
Eenvoudig online bestellen
Gemakkelijke transportservice
Filteren Filteren sluiten
Bruto laadvermogen
Geremd / Ongeremd
Geschikt voor rijbewijs
Lengte
Merk
Breedte
Hoogte
Type gebruik

Gesloten aanhangwagens tridemas

Goederen en ladingen vragen om een passende transportoplossing. Wat de beste keu... Lees meer

Goederen en ladingen vragen om een passende transportoplossing. Wat de beste keuze is, is afhankelijk van de aard, het gewicht en het volume van de te vervoeren vracht. Heeft u behoefte aan een trailer met ruime afmetingen en een hoog laadvermogen, waarmee u goederen overdekt kun... Lees meer

{"item_name":"Proline AERO Gesloten aanhangwagen tridemas 465x158x190cm 3500kg","item_id":"58886","currency":"EUR","price":12487.2,"item_brand":"Proline","item_category":"Gesloten aanhangwagens tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":0,"quantity":1} Proline AERO Gesloten aanhangwagen tridemas 465x158x190cm 3500kg
2500
Leasen vanafv.a.
235,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
Kopen vanafv.a. 10.320,-
{"item_name":"Proline AERO Gesloten aanhangwagen tridemas 465x158x220cm 3500kg","item_id":"58888","currency":"EUR","price":12735.25,"item_brand":"Proline","item_category":"Gesloten aanhangwagens tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":1,"quantity":1} Proline AERO Gesloten aanhangwagen tridemas 465x158x220cm 3500kg
2500
Leasen vanafv.a.
240,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
Kopen vanafv.a. 10.525,-
{"item_name":"Proline AERO Gesloten aanhangwagen tridemas 465x183x220cm 3500kg","item_id":"58887","currency":"EUR","price":13182.95,"item_brand":"Proline","item_category":"Bloemenaanhangwagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category results","index":2,"quantity":1} Proline AERO Gesloten aanhangwagen tridemas 465x183x220cm 3500kg
2500
Leasen vanafv.a.
248,- per maandp/m
Levertijd meer dan 5 werkdagen
Kopen vanafv.a. 10.895,-
Gesloten aanhangwagens tridemas

Goederen en ladingen vragen om een passende transportoplossing. Wat de beste keuze is, is afhankelijk van de aard, het gewicht en het volume van de te vervoeren vracht.

Heeft u behoefte aan een trailer met ruime afmetingen en een hoog laadvermogen, waarmee u goederen overdekt kunt transporteren? Dan is een dichte aanhanger tridemas een uitstekende aankoop. Aanhangwagens XXL West-Brabant is het juiste adres voor het aanschaffen van een tridemasser gesloten aanhangwagen met diverse totaalgewichten en lengte- en breedtematen.

Tridemas aanhanger gesloten voor professioneel transport

Reguliere dichte aanhangwagens kennen een groot aantal toepassingen, variërend van meubelverhuizingen tot het vervoer van vloerdelen en hout. Ze worden dan ook verkocht onder een brede doelgroep van zowel particulieren als ondernemers. Algemeen kan echter worden gesteld dat zwaardere en grotere gesloten trailers vooral interessant zijn voor bedrijven. Particuliere gebruikers hebben doorgaans namelijk voldoende aan een kleiner model. Het kopen van een gesloten aanhangwagen tridemas wordt daarom vooral gedaan voor professioneel gebruik. Doordat dit soort aanhangers een dichte bak hebben, zijn ze ideaal voor ladingen die bij voorkeur overkapt dienen te worden getransporteerd. Bijvoorbeeld vanwege hun hoge financiële waarde of om ze te beschermen tegen het weer. Daar komt nog bij dat voor aanhangwagens met een hoog totaalgewicht een BE rijbewijs nodig is. Het gros van de particulieren is evenwel in het bezit van een B-rijbewijs, dat alleen transporten van maximaal 750 kg toestaat.

Aanbod tridemasser gesloten aanhangwagen

In ons assortiment tridemas trailers gesloten kunt u kiezen uit exemplaren van 3000 en 3500 kg, die worden geproduceerd door Proline. De aanhangers van deze Nederlandse fabrikant kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid en lange levensduur. Het zwaarste model heeft dankzij een laag eigen gewicht een capaciteit van bijna 2300 kg. De Proline van 3000 kg is geschikt voor ladingen tot 1655 kg. Ondanks dit aanzienlijke verschil is deze tridemas gesloten aanhangwagen 60 cm langer en 40 cm breder dan het exemplaar van 3500 kg. Het beperktere laadvermogen wordt veroorzaakt door de bakopbouw en de zware koelceldeuren aan de achterzijde. Allebei de wagens zijn evenwel 210 cm hoog en hebben vergelijkbare specificaties, waaronder een V-dissel die doorloopt onder de trailer, een rvs-sluiting op de achterdeuren, 40 mm dikke wanden, goede vloerondersteuning en een betonplex bodemplaat voorzien van een antislip toplaag.

Aanhanger tridemas gesloten uitbreidings- en maatwerkopties

Natuurlijk kunt u het ontwerp van de dichte tridemasser die u bij ons koopt altijd aan uw transportwerkzaamheden laten aanpassen. De diverse maatwerkmogelijkheden omvatten onder andere het aanbrengen van een zijklep of achterklep en het in een punt laten bouwen van de voorkant, inclusief het plaatsen van een zijdeur. Andere uitbreidingen die wij voor u kunnen uitvoeren zijn het installeren van een koelmotor of aggregaat voor koeling tijdens het transport. Heeft u behoefte aan meer accessoires? Dan kunt u uw gesloten tridemas aanhangwagen desgewenst laten uitrusten met cargorails en cargostangen, schokbrekers, steunpoten of een reservewiel. Als u bepaalde specificaties wilt of andere wensen heeft ten aanzien van de bakopbouw, dan leveren wij desgewenst een dichte tridemas aanhanger op maat. Onze afdeling speciaalbouw kan binnen de officiële regels voor voertuigen en trailers elk model voor u ontwikkelen. Tevens zijn deze uitbreidings- en maatwerkopties toepasbaar op onze gesloten enkelassers en gesloten tandemassers.

Reparatie en onderhoud gesloten aanhangwagen tridemas

Hoe ervaren u ook bent in het rijden met een trailer, er kan altijd schade ontstaan. Al is het maar door toedoen van anderen. Gelukkig beschikt AWB over een deskundig team monteurs met Bovag-certificatie. Zij voeren grote en kleine reparaties aan uw gesloten aanhanger tridemas uit en u kunt ook op hen rekenen voor het verrichten van onderhoudsbeurten. Het periodiek nakijken van trailers is in Nederland niet verplicht. Wie beroepsmatig gebruikmaakt van een aanhangwagen doet er desondanks goed aan om deze jaarlijks te laten controleren. Slijtende onderdelen als de lagers, de remmen en de banden zijn geregeld aan vervanging toe, terwijl het neuswiel en de oploopdemper goed vet moeten blijven. Het is dus verstandig om uw tridemas aanhanger gesloten regelmatig naar onze werkplaats te brengen voor onderhoud. U ontvangt na de controle een officieel Bovag-onderhoudsrapport met jaarsticker.

Tridemas gesloten aanhangwagen aanschaffen

Het kopen of huren van een dichte tridemasser kan zowel online als in onze showroom. Een voordeel van langskomen in Roosendaal is dat de trailers dan eenvoudig met elkaar zijn te vergelijken. Zo krijgt u een goed idee van de overeenkomsten en verschillen tussen de aanwezige modellen. Online bestellen heeft als voordeel dat u dit op elk moment kan doen. Tijdens het bestellen selecteert u de erbij gewenste opties en of u de aanhanger tridemas gesloten komt ophalen of wilt laten bezorgen. Voor onze transportservice vragen wij een kleine meerprijs, maar doordat wij vaak uit voorraad leveren kunnen staat de trailer snel voor uw deur. Wilt u meer informatie over gesloten tridemas aanhangwagens? Neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail, met WhatsApp, telefonisch of door het antwoordformulier op de site in te sturen.

Zoekt u een aanhangwagen in Zeeland? Kijk dan op de site van Aanhangwagens XXL West-Brabant!

Welke merken gesloten aanhanger heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL West-Brabant heeft een ruim aanbod gesloten aanhangers, veel daarvan direct uit voorraad leverbaar. In ons assortiment vindt u de volgende merken:

U vindt in het aanbod zowel enkelas gesloten aanhangers als gesloten tandemassers en tridemassers. Om tot een gesloten aanhangwagen structuur te komen, kunt u ook een aanhangwagen voorzien van een huif. Ook als u op zoek bent naar een gesloten aanhangwagen van een ander merk denken wij graag met u mee. Neem dan telefonisch contact op met onze verkoopmedewerkers. Dan kijken we samen of wij iets voor u kunnen betekenen.

Welk rijbewijs is nodig om een gesloten aanhanger te mogen trekken?

Vaak wordt gedacht dat het aantal assen van een aanhangwagen bepaalt welk rijbewijs nodig is om ermee te mogen rijden, maar dat klopt niet. Dit wordt bepaald door de maximaal toegestane massa van de aanhanger. Is de maximale toegestane massa van de aanhangwagen onder de 750kg? Dan mag u deze altijd trekken met een B-rijbewijs. De regels voor andere aanhangwagens is iets gecompliceerder, daarom hebben wij een complete pagina met alle informatie over rijbewijzen op een rij.

Wat is belangrijk bij het aanschaffen van een gesloten aanhanger?

Er is veel keus in het aanbod van gesloten aanhangers, er zijn allerlei soorten en maten. Bij de aanschaf is het belangrijk te kijken dat de lading binnen de bak past, maar ook de manier van laden speelt hierbij een rol. Laadt u de aanhanger met een heftruck? Kies dan bijvoorbeeld voor een rolluik aan de zijkant. Rijdt u de lading de wagen in? Dan kan een oprijklep handig zijn. Gebruikt u de aanhangwagen voor zwaar materiaal? Dan heeft u extra bodemondersteuning nodig, hiervoor hebben wij het merk Proline. Bent u op zoek naar een allround wagen, met natuurlijk de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Misschien past de Easyline aanhangwagen dan beter bij uw wensen. Voor advies welke bakwagen het beste is voor u werkzaamheden kunt u contact opnemen met onze verkoopmedewerker.

Wat zijn enkelas en tandemas gesloten aanhangwagens?

Een enkelas aanhangwagen heeft 1 as, een tandemas heeft twee assen. Een enkelas aanhangwagen heeft als voordeel dat deze makkelijke is te maneuvreren. Een tandemas aanhangwagen ligt stabieler en de lading wordt over twee assen verdeeld. Het klinkt daarom misschien logische dat het laadvermogen van een tandemas aanhangwagen hoger ligt, maar dit is niet waar. Dat komt doordat de extra as van zichzelf ook meer weegt. Benieuwd welke bakwagen het beste bij u past? Onze verkoopmedewerkers helpen u graag verder en denken met u mee.