Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Gesloten tridemas

Gesloten tridemas aanhangwagen bij AWB

Goederen en ladingen vragen om een passende transportoplossing. Wat de beste keuze is, is afhankelijk van de aard, het gewicht en het volume van de te vervoeren vracht.

Producten in deze categorie
 • {"item_name":"Proline tridemas gesloten aanhangwagen","item_id":149109,"currency":"EUR","price":18367.8,"item_brand":"Proline","item_category":"Gesloten tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Proline tridemas gesloten aanhangwagen

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline gesloten aanhanger 485x204x210cm 3500kg tridemas","item_id":104041,"currency":"EUR","price":null,"item_brand":"Proline","item_category":"Gesloten tridemas","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":1,"quantity":1}
  Proline gesloten aanhanger 485x204x210cm 3500kg tridemas Aanhangwagens XXL West Brabant hoofd Aanhangwagens XXL West Brabant

  Proline gesloten aanhanger 485x204x210cm 3500kg tridemas

  Meer informatie

Heeft u behoefte aan een trailer met ruime afmetingen en een hoog laadvermogen, waarmee u goederen overdekt kunt transporteren? Dan is een dichte aanhanger tridemas een uitstekende aankoop. Aanhangwagens XXL West Brabant is het juiste adres voor het aanschaffen van een tridemasser gesloten aanhangwagen met diverse totaalgewichten en lengte- en breedtematen.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Tridemas aanhanger gesloten voor professioneel transport

  Reguliere dichte aanhangwagens kennen een groot aantal toepassingen, variërend van meubelverhuizingen tot het vervoer van vloerdelen en hout. Ze worden dan ook verkocht onder een brede doelgroep van zowel particulieren als ondernemers. Algemeen kan echter worden gesteld dat zwaardere en grotere gesloten trailers vooral interessant zijn voor bedrijven. Particuliere gebruikers hebben doorgaans namelijk voldoende aan een kleiner model. Het kopen van een gesloten aanhangwagen tridemas wordt daarom vooral gedaan voor professioneel gebruik. Doordat dit soort aanhangers een dichte bak hebben, zijn ze ideaal voor ladingen die bij voorkeur overkapt dienen te worden getransporteerd. Bijvoorbeeld vanwege hun hoge financiële waarde of om ze te beschermen tegen het weer. Daar komt nog bij dat voor aanhangwagens met een hoog totaalgewicht een BE rijbewijs nodig is. Het gros van de particulieren is evenwel in het bezit van een B-rijbewijs, dat alleen transporten van maximaal 750 kg toestaat.

  Aanbod tridemasser gesloten aanhangwagen

  In ons assortiment tridemas trailers gesloten kunt u kiezen uit exemplaren van 3000 en 3500 kg, die worden geproduceerd door Proline. De aanhangers van deze Nederlandse fabrikant kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid en lange levensduur. Het zwaarste model heeft dankzij een laag eigen gewicht een capaciteit van bijna 2300 kg. De Proline van 3000 kg is geschikt voor ladingen tot 1655 kg. Ondanks dit aanzienlijke verschil is deze tridemas gesloten aanhangwagen 60 cm langer en 40 cm breder dan het exemplaar van 3500 kg. Het beperktere laadvermogen wordt veroorzaakt door de bakopbouw en de zware koelceldeuren aan de achterzijde. Allebei de wagens zijn evenwel 210 cm hoog en hebben vergelijkbare specificaties, waaronder een V-dissel die doorloopt onder de trailer, een rvs-sluiting op de achterdeuren, 40 mm dikke wanden, goede vloerondersteuning en een betonplex bodemplaat voorzien van een antislip toplaag.

  Aanhanger tridemas gesloten uitbreidings- en maatwerkopties

  Natuurlijk kunt u het ontwerp van de dichte tridemasser die u bij ons koopt altijd aan uw transportwerkzaamheden laten aanpassen. De diverse maatwerkmogelijkheden omvatten onder andere het aanbrengen van een zijklep of achterklep en het in een punt laten bouwen van de voorkant, inclusief het plaatsen van een zijdeur. Andere uitbreidingen die wij voor u kunnen uitvoeren zijn het installeren van een koelmotor of aggregaat voor koeling tijdens het transport. Heeft u behoefte aan meer accessoires? Dan kunt u uw gesloten tridemas aanhangwagen desgewenst laten uitrusten met cargorails en cargostangen, schokbrekers, steunpoten of een reservewiel. Als u bepaalde specificaties wilt of andere wensen heeft ten aanzien van de bakopbouw, dan leveren wij desgewenst een dichte tridemas aanhanger op maat. Onze afdeling speciaalbouw kan binnen de officiële regels voor voertuigen en trailers elk model voor u ontwikkelen. Tevens zijn deze uitbreidings- en maatwerkopties toepasbaar op onze gesloten enkelassers en gesloten tandemassers.

  Reparatie en onderhoud gesloten aanhangwagen tridemas

  Hoe ervaren u ook bent in het rijden met een trailer, er kan altijd schade ontstaan. Al is het maar door toedoen van anderen. Gelukkig beschikt AWB over een deskundig team monteurs met Bovag-certificatie. Zij voeren grote en kleine reparaties aan uw gesloten aanhanger tridemas uit en u kunt ook op hen rekenen voor het verrichten van onderhoudsbeurten. Het periodiek nakijken van trailers is in Nederland niet verplicht. Wie beroepsmatig gebruikmaakt van een aanhangwagen doet er desondanks goed aan om deze jaarlijks te laten controleren. Slijtende onderdelen als de lagers, de remmen en de banden zijn geregeld aan vervanging toe, terwijl het neuswiel en de oploopdemper goed vet moeten blijven. Het is dus verstandig om uw tridemas aanhanger gesloten regelmatig naar onze werkplaats te brengen voor onderhoud. U ontvangt na de controle een officieel Bovag-onderhoudsrapport met jaarsticker.

  Tridemas gesloten aanhangwagen aanschaffen

  Het kopen of huren van een dichte tridemasser kan zowel online als in onze showroom. Een voordeel van langskomen in Roosendaal is dat de trailers dan eenvoudig met elkaar zijn te vergelijken. Zo krijgt u een goed idee van de overeenkomsten en verschillen tussen de aanwezige modellen. Online bestellen heeft als voordeel dat u dit op elk moment kan doen. Tijdens het bestellen selecteert u de erbij gewenste opties en of u de aanhanger tridemas gesloten komt ophalen of wilt laten bezorgen. Voor onze transportservice vragen wij een kleine meerprijs, maar doordat wij vaak uit voorraad leveren kunnen staat de trailer snel voor uw deur. Wilt u meer informatie over gesloten tridemas aanhangwagens? Neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail, met WhatsApp, telefonisch of door het antwoordformulier op de site in te sturen.

  Zoekt u een aanhangwagen in Zeeland? Kijk dan op de site van Pak Aanhangwagens!

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kipperskoelwagensmachinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken gesloten aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan gesloten aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken gesloten aanhangwagens:

  Zoekt u een gesloten aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.be/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.