Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Gesloten tridemas
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Gesloten tridemas

Producten in deze categorie

Gesloten tridemas aanhangwagen bij AWB

Goederen en ladingen vragen om een passende transportoplossing. Wat de beste keuze is, is afhankelijk van de aard, het gewicht en het volume van de te vervoeren vracht. Heeft u behoefte aan een trailer met ruime afmetingen en een hoog laadvermogen, waarmee u goederen overdekt kunt transporteren? Dan is een dichte aanhanger tridemas een uitstekende aankoop. Aanhangwagens XXL West Brabant is het juiste adres voor het aanschaffen van een tridemasser gesloten aanhangwagen met diverse totaalgewichten en lengte- en breedtematen.

Tridemas aanhanger gesloten voor professioneel transport

Reguliere dichte aanhangwagens kennen een groot aantal toepassingen, variërend van meubelverhuizingen tot het vervoer van vloerdelen en hout. Ze worden dan ook verkocht onder een brede doelgroep van zowel particulieren als ondernemers. Algemeen kan echter worden gesteld dat zwaardere en grotere gesloten trailers vooral interessant zijn voor bedrijven. Particuliere gebruikers hebben doorgaans namelijk voldoende aan een kleiner model. Het kopen van een gesloten aanhangwagen tridemas wordt daarom vooral gedaan voor professioneel gebruik. Doordat dit soort aanhangers een dichte bak hebben, zijn ze ideaal voor ladingen die bij voorkeur overkapt dienen te worden getransporteerd. Bijvoorbeeld vanwege hun hoge financiële waarde of om ze te beschermen tegen het weer. Daar komt nog bij dat voor aanhangwagens met een hoog totaalgewicht een BE rijbewijs nodig is. Het gros van de particulieren is evenwel in het bezit van een B-rijbewijs, dat alleen transporten van maximaal 750 kg toestaat.

Aanbod tridemasser gesloten aanhangwagen

In ons assortiment tridemas trailers gesloten kunt u kiezen uit exemplaren van 3000 en 3500 kg, die worden geproduceerd door Proline. De aanhangers van deze Nederlandse fabrikant kenmerken zich door hun gebruiksvriendelijkheid en lange levensduur. Het zwaarste model heeft dankzij een laag eigen gewicht een capaciteit van bijna 2300 kg. De Proline van 3000 kg is geschikt voor ladingen tot 1655 kg. Ondanks dit aanzienlijke verschil is deze tridemas gesloten aanhangwagen 60 cm langer en 40 cm breder dan het exemplaar van 3500 kg. Het beperktere laadvermogen wordt veroorzaakt door de bakopbouw en de zware koelceldeuren aan de achterzijde. Allebei de wagens zijn evenwel 210 cm hoog en hebben vergelijkbare specificaties, waaronder een V-dissel die doorloopt onder de trailer, een rvs-sluiting op de achterdeuren, 40 mm dikke wanden, goede vloerondersteuning en een betonplex bodemplaat voorzien van een antislip toplaag.

Aanhanger tridemas gesloten uitbreidings- en maatwerkopties

Natuurlijk kunt u het ontwerp van de dichte tridemasser die u bij ons koopt altijd aan uw transportwerkzaamheden laten aanpassen. De diverse maatwerkmogelijkheden omvatten onder andere het aanbrengen van een zijklep of achterklep en het in een punt laten bouwen van de voorkant, inclusief het plaatsen van een zijdeur. Andere uitbreidingen die wij voor u kunnen uitvoeren zijn het installeren van een koelmotor of aggregaat voor koeling tijdens het transport. Heeft u behoefte aan meer accessoires? Dan kunt u uw gesloten tridemas aanhangwagen desgewenst laten uitrusten met cargorails en cargostangen, schokbrekers, steunpoten of een reservewiel. Als u bepaalde specificaties wilt of andere wensen heeft ten aanzien van de bakopbouw, dan leveren wij desgewenst een dichte tridemas aanhanger op maat. Onze afdeling speciaalbouw kan binnen de officiële regels voor voertuigen en trailers elk model voor u ontwikkelen.

Reparatie en onderhoud gesloten aanhangwagen tridemas

Hoe ervaren u ook bent in het rijden met een trailer, er kan altijd schade ontstaan. Al is het maar door toedoen van anderen. Gelukkig beschikt AWB over een deskundig team monteurs met Bovag-certificatie. Zij voeren grote en kleine reparaties aan uw gesloten aanhanger tridemas uit en u kunt ook op hen rekenen voor het verrichten van onderhoudsbeurten. Het periodiek nakijken van trailers is in Nederland niet verplicht. Wie beroepsmatig gebruikmaakt van een aanhangwagen doet er desondanks goed aan om deze jaarlijks te laten controleren. Slijtende onderdelen als de lagers, de remmen en de banden zijn geregeld aan vervanging toe, terwijl het neuswiel en de oploopdemper goed vet moeten blijven. Het is dus verstandig om uw tridemas aanhanger gesloten regelmatig naar onze werkplaats te brengen voor onderhoud. U ontvangt na de controle een officieel Bovag-onderhoudsrapport met jaarsticker.

Tridemas gesloten aanhangwagen aanschaffen

Het kopen van een dichte tridemasser kan zowel online als in onze showroom. Een voordeel van langskomen in Roosendaal is dat de trailers dan eenvoudig met elkaar zijn te vergelijken. Zo krijgt u een goed idee van de overeenkomsten en verschillen tussen de aanwezige modellen. Online bestellen heeft als voordeel dat u dit op elk moment kan doen. Tijdens het bestellen selecteert u de erbij gewenste opties en of u de aanhanger tridemas gesloten komt ophalen of wilt laten bezorgen. Voor onze transportservice vragen wij een kleine meerprijs, maar doordat wij vaak uit voorraad leveren kunnen staat de trailer snel voor uw deur. Wilt u meer informatie over gesloten tridemas aanhangwagens? Neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail, met WhatsApp, telefonisch of door het antwoordformulier op de site in te sturen.