Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Huif aanhangwagens

Huif aanhanger kopen?

Wilt u een nieuwe huif aanhanger kopen in Nederland? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons terrein van 5500 vierkante meter hebben wij veel verschillende soorten huif aanhangwagens staan.

Producten in deze categorie

Wij hebben deze aanhangers van de merken Proline, Loady, Anssems en Saris. U vindt dus ongetwijfeld een geschikte aanhanger met huif in het ruime aanbod van Aanhangwagens XXL West Brabant.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Populaire aanhangwagens

  Een huif aanhangwagen is de oudste vorm van de gesloten aanhangwagens. De lading is met dit eenvoudige systeem tegen alle weertypes beschermd. De reden dat u nog met regelmaat aanhangers met huif op de weg ziet rijden, is dat de huif tegenwoordig relatief makkelijk te verwijderen is. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid om de huif aanhanger als open aanhanger en als gesloten aanhanger te gebruiken. Huif aanhangers hebben relatief veel laadruimte en zijn daarom nog steeds erg populair onder zowel particuliere als onder zakelijke gebruikers.

  Vele mogelijkheden

  Aanhangwagens met huif zijn er in diverse modellen. Zo hebben we enkelassige aanhangers met huif maar ook tandemas modellen. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens geven u graag advies over de mogelijkheden en eventuele extra opties waarvoor u nog kan kiezen. Het is daarnaast ook geen enkel probleem om in een later stadium een huif voor een aanhangwagen te maken en deze op te laten bouwen. U kunt bij ons gewoon een losse huif voor een aanhanger bestellen. Een huif is op te bouwen op verschillende soorten aanhangwagens en bovendien kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een huif aanhanger aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal (Nederland), op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17, op ongeveer 40 minuten van Antwerpen.

  PAK Schore voor uw huif aanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw aanhanger huif in Zuid-Holland.

  Welke soorten huifaanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken huif aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

   

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.be/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een huifaanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.