Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Tridemas machinetransporter

Tridemas machinetransporter aanhanger voor zwaar materieel

Bij het professioneel vervoeren van machines, industriële installaties en werkvoertuigen is een machinetransporter de aanbevolen trailer. Door hun lage maximumsnelheid, omvangrijke formaat of afwijkende ontwerp is het vaak namelijk niet mogelijk om dergelijk materieel op eigen gelegenheid over de openbare weg te verplaatsen.

Producten in deze categorie

Voor grotere machines de tridemas machine transporter de beste keuze. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant vindt u een uitgebreid assortiment met tridemasser machinetrailers, diepladers en multitransporters. Koop online of breng een bezoek aan de showroom.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Gebruik aanhanger machinetransporter tridemas

  Een tridemas machinetransporter is bedoeld voor materieel, dat op locatie wordt ingezet voor specifieke werkzaamheden. In veel gevallen gaat het dan om machines op wielen of met rupsbanden. Vooral als deze groot of zwaar zijn, is voor het vervoer een machinetransporter met drie assen nodig. Dergelijke tridemassers zijn bijvoorbeeld nodig wanneer u een grote shovel, maaimachine, heftruck, hoogwerker, graafmachine of kraan van en naar een specifieke werklocatie wilt transporteren. Tot de bedrijven die gebruikmaken van drieasser machinetransporters behoren ondernemers die actief zijn in tuinonderhoud en groenvoorziening, woning-, weg- en waterbouw, grondverzet en de agrarische sector. Vooral bij sporadisch machinevervoer komt het ook wel voor dat deze op bijvoorbeeld een plateauwagen wordt geladen. Om de veiligheid van het overige verkeer en uw werknemers te garanderen, is het evenwel beter om dit soort transporten uit te voeren met een dieplader of machinetransporter 3500kg tridemas. Deze zijn hier speciaal voor ontworpen en beschikken over alle features die voor machinevervoer nodig zijn.

  Geremde tridemas machinetransporter eigenschappen

  Een belangrijk voordeel van tridemas machinetransporters is dat ze in alles gericht zijn op het eenvoudig verplaatsen van zwaar en groot rollend materieel. Zo zijn deze tridemassers uitgerust met een robuuste oprijklep, die het op- en afrijden met een machine extra gemakkelijk maakt. Verder hebben ze doorgaans een lage laadvloerhoogte en lage oprijhoek. Daardoor is het ook met machines en werkvoertuigen die een beperkte bodemvrijheid hebben uitstekend mogelijk om ze op het laadplateau te plaatsen. De verlaagde vloer heeft als pluspunt dat een tridemas machinetransporter aanhanger een stabiele wegligging heeft. Omdat de trailers bovendien over een hoog laadvermogen beschikken, zijn ze voorzien van een zeer sterke bodem. Dwarsverbindingen, steunbalken en een dikke vloerplaat zorgen ervoor dat zelfs de zwaarste machines probleemloos kunnen worden vervoerd. Alle tridemasser machinetransporters bevinden zich dan ook in de hoogste gewichtsklasse en zijn geremd.

  Merken machinetransporter 3500kg tridemas

  AWB is de officiële dealer van een groot aantal gerenommeerde merken. Bij de aanschaf van een dieplader, multitransporter of machinetrailer tridemasser kunt u kiezen uit exemplaren van Hulco, Proline en Ifor Williams. Vooral van deze laatste fabrikant hebben we een ruim aanbod. De lengte- en breedtematen variëren bijvoorbeeld van 366×184 tot 550×204 cm. Daarnaast vindt u in ons assortiment een kantelbare Ifor Williams GP147-3 machinetransporter met huifopbouw. Deze heeft een lengte, breedte en hoogte van 429x193x200 cm. Proline machineaanhangwagens zijn qua afmetingen vergelijkbaar, terwijl die van Hulco wat korter zijn. Ongeacht de trailerbouwer schaft u altijd een machinetransporter tridemas 3500 kg aan. Vanwege het hogere eigen gewicht van tridemassers, hebben sommige 3500 kg tandemassers echter meer laadvermogen. Zo bedraagt de maximumcapaciteit van de Proline tridemasser 399×180 cm 2460 kg, terwijl dit bij de bredere Proline tandemasser 350×190 cm 2580 kg is.

  Tridemas machine transporter onderhoud en opties

  Uiteraard bent u ook voor onderhoudsbeurten, reparaties, keuringen en taxaties van tridemas machinetransporters welkom in onze werkplaats. Is uw machinetrailer dagelijks of wekelijks op de weg, dan adviseren we om elk jaar een onderhouds- en controlebeurt te laten verrichten. Wij lopen dan de belangrijkste onderdelen van uw geremde tridemas machinetransporter na, waaronder de banden, de lagers en het remsysteem. Het doorsmeren van het neuswiel en de oploopdemper die bij het vaart minderen de remmen activeert hoort daar eveneens bij. Hoewel machineaanhangers standaard voorzien zijn van alle noodzakelijke features, zijn uitbreidingen altijd mogelijk. Onze deskundige monteurs kunnen extra’s aanbrengen als loof- en voorrekken, sjorogen, een handlier, een open antislipvloer of dichte traanplaatvloer, een reservewiel, achteruitrijleds en contourverlichting. Andere beschikbare accessoires zijn spanbanden, spiraalkabels en koppelings-, dissel- en antidiefstalsloten.

  Kopen of huren machinetransporter tridemas 3500 kg

  Bij aanschaf van een machinetrailer drieasser via de website kunt u aangeven welke opties u wilt laten toevoegen. U moet dan wel goed weten welk model u nodig heeft. Vanzelfsprekend kunt ons u bij vragen over een bepaalde tridemas machinetransporter altijd bereiken via het online antwoordformulier of e-mail. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op met de verzochte informatie over deze aanhangwagen. Wanneer u tijdelijk een transporter nodig hebt, is huren een goede oplossing. Een andere mogelijkheid is een actiemodel of occasion aanschaffen. In dit assortiment koopt u uw aanhanger machinetransporter tridemas met bijkomend voordeel. En net als bij nieuwe modellen kan desgewenst een leasecontract worden afgesloten. Wilt u meer weten of extra informatie aanvragen? Wij zijn ook bereikbaar via telefoon en WhatsApp.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken machinetransporters heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL West-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken machinetransporters:

  Zoekt u een machinetransporter van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de machinetransporter trekken?

  De regels omtrent het trekken van een machinetransporter zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een koelaanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een koel aanhangwagen te leasen. U kunt de machinetransporter dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.

  Kan ik een machinetransporter huren?

  U kunt ook een machinetransporter bij ons huren. U vindt ons verhuuraanbod hier.