Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Tridemas machinetransporter
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Tridemas machinetransporter

Producten in deze categorie

Tridemas machinetransporter aanhanger voor zwaar materieel

Bij het professioneel vervoeren van machines, industriële installaties en werkvoertuigen is een machinetransporter de aanbevolen trailer. Door hun lage maximumsnelheid, omvangrijke formaat of afwijkende ontwerp is het vaak namelijk niet mogelijk om dergelijk materieel op eigen gelegenheid over de openbare weg te verplaatsen. Voor grotere machines de tridemas machine transporter de beste keuze. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant vindt u een uitgebreid assortiment met tridemasser machinetrailers, diepladers en multitransporters. Koop online of breng een bezoek aan de showroom.

Gebruik aanhanger machinetransporter tridemas

Een tridemas machinetransporter is bedoeld voor materieel, dat op locatie wordt ingezet voor specifieke werkzaamheden. In veel gevallen gaat het dan om machines op wielen of met rupsbanden. Vooral als deze groot of zwaar zijn, is voor het vervoer een machinetransporter met drie assen nodig. Dergelijke tridemassers zijn bijvoorbeeld nodig wanneer u een grote shovel, maaimachine, heftruck, hoogwerker, graafmachine of kraan van en naar een specifieke werklocatie wilt transporteren. Tot de bedrijven die gebruikmaken van drieasser machinetransporters behoren ondernemers die actief zijn in tuinonderhoud en groenvoorziening, woning-, weg- en waterbouw, grondverzet en de agrarische sector. Vooral bij sporadisch machinevervoer komt het ook wel voor dat deze op bijvoorbeeld een plateauwagen wordt geladen. Om de veiligheid van het overige verkeer en uw werknemers te garanderen, is het evenwel beter om dit soort transporten uit te voeren met een dieplader of machinetransporter 3500kg tridemas. Deze zijn hier speciaal voor ontworpen en beschikken over alle features die voor machinevervoer nodig zijn.

Geremde tridemas machinetransporter eigenschappen

Een belangrijk voordeel van tridemas machinetransporters is dat ze in alles gericht zijn op het eenvoudig verplaatsen van zwaar en groot rollend materieel. Zo zijn deze tridemassers uitgerust met een robuuste oprijklep, die het op- en afrijden met een machine extra gemakkelijk maakt. Verder hebben ze doorgaans een lage laadvloerhoogte en lage oprijhoek. Daardoor is het ook met machines en werkvoertuigen die een beperkte bodemvrijheid hebben uitstekend mogelijk om ze op het laadplateau te plaatsen. De verlaagde vloer heeft als pluspunt dat een tridemas machinetransporter aanhanger een stabiele wegligging heeft. Omdat de trailers bovendien over een hoog laadvermogen beschikken, zijn ze voorzien van een zeer sterke bodem. Dwarsverbindingen, steunbalken en een dikke vloerplaat zorgen ervoor dat zelfs de zwaarste machines probleemloos kunnen worden vervoerd. Alle tridemasser machinetransporters bevinden zich dan ook in de hoogste gewichtsklasse en zijn geremd.

Merken machinetransporter 3500kg tridemas

AWB is de officiële dealer van een groot aantal gerenommeerde merken. Bij de aanschaf van een dieplader, multitransporter of machinetrailer tridemasser kunt u kiezen uit exemplaren van Hulco, Proline en Ifor Williams. Vooral van deze laatste fabrikant hebben we een ruim aanbod. De lengte- en breedtematen variëren bijvoorbeeld van 366×184 tot 550×204 cm. Daarnaast vindt u in ons assortiment een kantelbare Ifor Williams GP147-3 machinetransporter met huifopbouw. Deze heeft een lengte, breedte en hoogte van 429x193x200 cm. Proline machineaanhangwagens zijn qua afmetingen vergelijkbaar, terwijl die van Hulco wat korter zijn. Ongeacht de trailerbouwer schaft u altijd een machinetransporter tridemas 3500 kg aan. Vanwege het hogere eigen gewicht van tridemassers, hebben sommige 3500 kg tandemassers echter meer laadvermogen. Zo bedraagt de maximumcapaciteit van de Proline tridemasser 399×180 cm 2460 kg, terwijl dit bij de bredere Proline tandemasser 350×190 cm 2580 kg is.

Tridemas machine transporter onderhoud en opties

Uiteraard bent u ook voor onderhoudsbeurten, reparaties, keuringen en taxaties van tridemas machinetransporters welkom in onze werkplaats. Is uw machinetrailer dagelijks of wekelijks op de weg, dan adviseren we om elk jaar een onderhouds- en controlebeurt te laten verrichten. Wij lopen dan de belangrijkste onderdelen van uw geremde tridemas machinetransporter na, waaronder de banden, de lagers en het remsysteem. Het doorsmeren van het neuswiel en de oploopdemper die bij het vaart minderen de remmen activeert hoort daar eveneens bij. Hoewel machineaanhangers standaard voorzien zijn van alle noodzakelijke features, zijn uitbreidingen altijd mogelijk. Onze deskundige monteurs kunnen extra’s aanbrengen als loof- en voorrekken, sjorogen, een handlier, een open antislipvloer of dichte traanplaatvloer, een reservewiel, achteruitrijleds en contourverlichting. Andere beschikbare accessoires zijn spanbanden, spiraalkabels en koppelings-, dissel- en antidiefstalsloten.

Kopen of huren machinetransporter tridemas 3500 kg

Bij aanschaf van een machinetrailer drieasser via de website kunt u aangeven welke opties u wilt laten toevoegen. U moet dan wel goed weten welk model u nodig heeft. Vanzelfsprekend kunt ons u bij vragen over een bepaalde tridemas machinetransporter altijd bereiken via het online antwoordformulier of e-mail. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op met de verzochte informatie over deze aanhangwagen. Wanneer u tijdelijk een transporter nodig hebt, is huren een goede oplossing. Een andere mogelijkheid is een actiemodel of occasion aanschaffen. In dit assortiment koopt u uw aanhanger machinetransporter tridemas met bijkomend voordeel. En net als bij nieuwe modellen kan desgewenst een leasecontract worden afgesloten. Wilt u meer weten of extra informatie aanvragen? Wij zijn ook bereikbaar via telefoon en WhatsApp.