Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Bloemenwagens

Bloemenwagens met ruim aanbod

Voor het professionele vervoer van bloemen en planten is een aanhanger nodig, die praktisch in gebruik is. Hiervoor kan echter niet zomaar elke gesloten aanhangwagen worden gebruikt.

Producten in deze categorie

U kunt voor het transport van sierteeltproducten namelijk het best kiezen voor een speciaal daarvoor ontwikkelde bloemenwagen. En keuze is er op dit gebied genoeg. Aanhangwagens XXL West Brabant beschikt over een uitgebreide categorie met bloemenaanhangers van meerdere merken en in uiteenlopende gewichtsklassen en afmetingen. Bezoek onze showroom of bestel uw bloementrailer via onze website.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  De beste bloemen wagen voor de professional

  Zoals veel consumentenproducten vragen ook siergewassen om specifieke transportoplossingen. Aanhangwagens worden qua ontwerp daarom afgestemd op de goederen waarvoor ze bedoeld zijn. Bij bloemenaanhangers is het bijvoorbeeld belangrijk dat ze een bepaalde binnenhoogte hebben. Doorgaans vervoert men snijbloemen, pot- en tuinplanten en sierboompjes namelijk op Deense karren, die in een vracht- of aanhangwagen worden geplaatst. Bloementrailers zijn speciaal gemaakt voor het vervoer van bloemen en andere sierteeltproducten op Deense karren. Over het algemeen hebben die een lengte van 135cm, breedte van 56,5 cm en hoogte van 191 cm. De bakhoogte van een bloemenaanhanger bedraagt daarom meestal ten minste twee meter. Om de aanhangwagen zo efficiënt mogelijk te kunnen laden zijn ook de overige afmetingen afgestemd op het gebruik van karren. Daarbij variëren de breedte- en lengtematen overigens wel. De aanhangers die wij aanbieden hebben binnenruimtes die geschikt zijn voor vijf tot twaalf Deense karren.

  Bloemenwagen van uitstekend merk

  AWB verkoopt tandemas bloemenwagens van uitstekende merken. Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit exemplaren gebouwd door Proline. We hebben van deze fabrikant diverse trailers met een lengte van drie tot ruim vier meter. Ze bevinden zich in de gewichtscategorieën van 2500 en 2600 kg en hebben ladingcapaciteiten variërend van 1540 tot 1785 kg. Heeft u behoefte aan meer volume, dan komt u uit bij een gesloten aanhanger voor bloementransport van Ifor Williams of Henra. Van beide merken beschikken wij over aanhangwagens met een totaalgewicht van 3500 kg en laadvermogens van rond de 2600 kg. Welke gewichtsklasse of leverancier ook uw voorkeur heeft, u koopt altijd een trailer die praktisch in gebruik is. Zo zijn de aanhangers voorzien van een lange oprijklep, sterk chassis, dikke wanden en goede bodemondersteuning. Bij specifieke wensen kunnen we natuurlijk ook een bepaald model van een van deze merken voor u bestellen.

  Accessoires voor uw bloemenaanhanger

  Heeft u bepaalde features nodig, bijvoorbeeld voor uw werk? Dan is het mogelijk om uw bloemenaanhangwagen daartoe aan te passen. Proline en Ifor Williams bieden namelijk extra’s aan, waarmee u uw gesloten aanhangwagen kunt laten uitbreiden. Soms gaat het dan om kleine aanpassingen, zoals een antidiefstalslot op de disselkoppeling of reservewiel inclusief houder. Grotere wijzigingen zijn het laten plaatsen van een deur of verkoopklep in de zijwand, ledverlichting, schokbrekers of een elektrische lier. Werkt u voor het vervoer van bloemen en planten met Deense karren? Dan zijn cargorails langs de binnenwanden en cargostangen nodig om de karren op hun plaats te houden. Een cargosysteem is niet bij de aanhangerprijs inbegrepen, dus moet als aparte uitbreiding worden bij besteld. Als alternatief kunt u in de trailerbodem sjorogen voor spanbanden laten aanbrengen. Wilt u meer weten over de beschikbare accessoires? Neem dan contact met ons op.

  Bloemen wagen laten bouwen

  Een andere optie om een customized bloementrailer te krijgen, is er één door ons te laten ontwikkelen. Wij nemen dan een gesloten aanhanger die qua afmetingen en gewichtsklasse het meest aan uw eisen voldoet. Daarvoor maken we bij voorkeur gebruik van een occasion. Deze wordt volledig aan uw wensen aangepast, zodat u de voor uw werkzaamheden perfecte aanhangwagen gemaakt voor het vervoer van bloemen krijgt. Bijvoorbeeld een aanhanger met koeling of bepaalde bakopbouw. Afhankelijk van het aanbod kan het uiteraard ook gebeuren dat u de ideale trailer gewoon bij ons als occasion tegenkomt. Het loont dus altijd de moeite om verder gebruik te maken van de website en de tweedehands bloemenwagens te bekijken. En wanneer u tijdelijk een bloemenaanhanger nodig heeft, kunt u vast een geschikt exemplaar reserveren in onze verhuur.

  Bloemenwagen online kopen

  Ook de aanschaf van een bloemenaanhangwagen kan gemakkelijk via onze website. Een deel van de exemplaren die wij aanbieden hebben we op voorraad. Staat het model niet in onze showroom, dan bestellen wij deze rechtstreeks bij de fabrikant. Onze transportservice kan de aanhanger indien gewenst bij u thuis of op uw bedrijf afleveren. Als u wilt dat uw bloementrailer bezorgd wordt, kunt u dit tijdens het online bestelproces aangeven. Dat geldt ook voor eventueel benodigde accessoires. Voor het betalen van uw bloemen wagen kunt u desgewenst kiezen voor leasen. Wilt u meer informatie over het kopen, leasen of speciaal laten bouwen van bloemenaanhangers? Laat het ons dan weten. Contact opnemen met Aanhangwagens XXL West Brabant kan via WhatsApp, telefoon, e-mail en het online antwoordformulier.

   

   

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.be/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.