Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Boottrailers
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.
Er zijn geen producten in deze categorie.
Momenteel hebben wij geen Boottrailers in ons assortiment

Boottrailer kopen?

Wilt u een nieuwe boottrailer kopen in Nederland? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Wij kunnen verschillende merken boottrailers voor u krijgen, zo bieden wij de merken Easyline en Pega aan. Voor alle soorten boten is een trailer te verkrijgen. Onze enthousiaste vakmensen met kennis van zaken, staan klaar om u van advies te voorzien.

Zorgeloos vervoeren van uw boot

Wanneer u een trailer voor een boot aanschaft is dat maar met één doel: het zo comfortabel mogelijk vervoeren van uw boot. U moet er tenslotte niet aan denken dat er iets gebeurd met uw boot wanneer u deze van A naar B wilt vervoeren. Om die reden biedt Aanhangwagens XXL West Brabant alleen boottrailers aan van de hoogste kwaliteit. Goede wegligging, maar ook een zoutbestendig chassis zijn daarbij onmisbaar.

Zoals eerder aangeven is er voor elke soort boot wel een trailer te verkrijgen. Zo zijn er rubberboot trailers te verkrijgen, maar wij bieden bijvoorbeeld ook kielboottrailers, sloep trailers, waterscooter trailers, zeilboot trailers, strandtrailers en jetski trailers te koop aan. Naar aanleiding van uw wensen maken wij een voorstel op maat met een boottrailer die helemaal past bij uw wensen.

Onderhoud aan uw boottrailer

Bij elke aanhangwagen is goed onderhoud belangrijk, maar dat geldt zeker voor boottrailers. Ze worden tenslotte vaak gebruikt voor zwaar vervoer. Daarnaast worden ze met regelmaat in zout water gereden. Om deze twee redenen is het belangrijk om met regelmaat naar de trailer te laten kijken. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant kijken we uw trailer graag voor u na. Het is tenslotte onze prioriteit om u veilig de weg op te laten gaan. Lees voor meer informatie over onderhoud de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een boottrailer aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal (Nederland), op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17, op ongeveer 40 minuten van Antwerpen.

PAK Schore voor uw botentrailer in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw boottrailer in Zuid-Holland.