Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Fietsaanhangwagens
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.
Er zijn geen producten in deze categorie.
Momenteel hebben wij geen Fietsaanhangwagens in ons assortiment

Fietsaanhanger kopen?

Wilt u een fietsaanhanger kopen in Nederland? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Een aanhanger voor fietsvervoer is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag met het samenstellen van de remorque die u voor ogen hebt.

Meerdere soorten te verkrijgen

Een fiets aanhanger is de ideale oplossing voor het vervoer van één of meerdere fietsen. Een aanhangwagen voor fietsvervoer is verkrijgbaar in vele varianten. Er zijn namelijk verschillende aanhangers geschikt voor één of twee fietsen, die ideaal zijn voor als u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Maar er zijn ook fietsaanhangers die geschikt zijn voor zakelijk gebruik, waar u veel meer fietsen mee kunt vervoeren. Deze grote fiets aanhangers zijn in twee varianten te verkrijgen, we bieden namelijk een open variant en een gesloten variant aan. Bij de open variant is het voordeel dat u de wagen gemakkelijk kunt laden en lossen. Bij de gesloten variant is het voordeel dat de fietsen beschermd zijn tegen slechte weersomstandigheden maar ook tegen diefstal.

Maatwerk

Zoals eerder aangegeven zijn de fietsaanhangers die Aanhangwagens XXL West Brabant aanbiedt maatwerk modellen, vandaar ook dat er vele mogelijkheden zijn. Ons voornaamste doel is dat u uw fietsen eenvoudig, veilig en zonder enige vorm van beschadiging van A naar B kunt vervoeren. Om wat voor fietsen het ook gaat, stadsfietsen, racefietsen, mountainbikes of zelfs elektrische fietsen, wij denken met u mee voor het vinden van een oplossing voor een geschikte aanhangwagen.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een fietsaanhanger aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw fietsaanhanger in Zeeland.