Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Leswagens

Lesaanhangwagen kopen?

Wilt u een lesaanhangwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Een lesaanhanger is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor ogen hebt.

Producten in deze categorie
 • {"item_name":"Proline lesaanhangwagen gesloten opbouw","item_id":141211,"currency":"EUR","price":9619.5,"item_brand":"Proline","item_category":"Leswagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":0,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Proline lesaanhangwagen gesloten opbouw

  Meer informatie
 • {"item_name":"Proline lesaanhangwagen met huif","item_id":143376,"currency":"EUR","price":6304.099999999999,"item_brand":"Proline","item_category":"Leswagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":1,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Proline lesaanhangwagen met huif

  Meer informatie
 • {"item_name":"Easyline gesloten lesaanhangwagen","item_id":141811,"currency":"EUR","price":8893.5,"item_brand":"Easyline","item_category":"Leswagens","item_list_id":"category_results","item_list_name":"Category Results","index":2,"quantity":1}
   Aanhangwagens XXL West Brabant

  Easyline gesloten lesaanhangwagen

  Nog maar één op voorraad
  Meer informatie

Speciaal voor rijschoolhouders

De lesaanhangwagen die Aanhangwagens XXL West Brabant u kan aanbieden is een speciaal voor rijschoolhouders ontwikkelde aanhanger die volledig volgens de CBR specificaties wordt opgeleverd. Zo voldoen de wagens aan de afmetingen en het gewicht die het CBR eist. Lesaanhangers zijn verkrijgbaar in twee varianten: Een variant met een vaste opbouw en een variant met een huifopbouw. Met beide varianten voldoet u aan de specifieke eisen voor het geven van aanhangwagenrijles en examens voor het BE rijbewijs.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Verschillende mogelijkheden

  Zoals gezegd zijn er twee soorten lesaanhangwagens: De variant met vaste opbouw en de variant met huifopbouw. Een vaste opbouw kan in verschillende hoogtes worden gebouwd en de achterkant kan desgewenst worden voorzien van achterdeuren of een achterklep. Het grote voordeel van dit soort rijschool aanhangwagens is dat ze minder kwetsbaar zijn. Tweede voordeel is dat de binnenruimte beter beschermd tegen weersinvloeden en diefstal. Een variant met huifopbouw mag dan iets kwetsbaarder zijn en minder goed bestand zijn tegen weersinvloeden en diefstal. De prijs is er ook naar. Vraagt u zich dus goed af wat u naast de rijlessen nog meer met de wagen wilt gaan doen. Gaat u hem gebruiken om spullen in op te slaan, dan is het wellicht het overwegen waard om voor een gesloten opbouw te kiezen. Gaat u de lesaanhanger puur gebruiken voor BE rijlessen? Dan voldoet een huifopbouw.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een lesaanhangwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw lesaanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw lesaanhangwagen in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier: https://www.aanhangwagens-westbrabant.be/over-ons/praktische-informatie/rijbewijs/

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.