Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Podiumwagens

Podiumwagen kopen?

Wilt u een mobiel podium kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Een podiumwagen is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor ogen hebt.

Producten in deze categorie

Organiseert u met regelmaat evenementen en maakt u daarbij regelmatig gebruik van een podium? Dan is een podiumwagen echt iets voor u. Vanuit ervaringen met eerdere projecten weten wij dat dit hele persoonlijke aanhangers zijn. Er is tenslotte maar één iemand die weet hoe de wagen gebruikt gaat worden en dat bent u. Daarom hechten wij bij de verkoop van een podiumtrailer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. Alleen op die manier kunnen we erachter komen wat uw wensen zijn en kunnen we de wagen zo opleveren dat hij helemaal naar wens is. Het grote voordeel van een podiumwagen is dat u nooit meer moeilijk hoeft te doen met het vervoeren van losse onderdelen in een bus of ander soort aanhangwagen, u heeft tenslotte alles bij de hand in één efficiënt systeem.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  De mogelijkheden aan Aanhangwagens XXL West Brabant

  De standaard podiumwagen wordt casco opgeleverd. Het gaat erom hoe u de wagen zelf inricht. Er zijn heel wat mogelijkheden: Zo kunt u zijkleppen, trappen, extra deuren en elektrische voorzieningen toe laten voegen. Uiteraard kunt ook een reservewiel toe laten voegen aan de wagen. Kortom, u heeft heel veel mogelijkheden.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een podiumwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw podium aanhanger in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw podiumwagen in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.