Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Promotiewagens

Producten in deze categorie

Promotiewagen kopen?

Wilt u een promotiewagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Een promotietrailer is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag verder met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor ogen hebt.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Met de promotiewagen van Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u uw producten op een originele manier promoten. De promotietrailer is geheel naar eigen wens in te richten, op deze manier kunt u uw producten altijd op een unieke manier laten zien aan uw potentiële klanten. Een groot voordeel wanneer u een dergelijke aanhanger aanschaft is dat u hem gemakkelijk mee kunt nemen. Zo doet u een eenmalige investering maar bent u daarna wel voor jaren voorzien van een wagen die als visitekaartje dient op een beurs of evenement.

  Ingericht naar uw wensen

  Aanhangwagens XXL West Brabant biedt u een promotiewagen te koop aan, maar zoals eerder aangegeven is dit geen standaard product. Al deze wagens worden op maat gemaakt om de simpele reden dat maar één iemand weet hoe de wagen gebruikt gaat worden, dat bent u. Daarom hechten wij bij de verkoop van deze wagens veel waarde aan een persoonlijk gesprek. Alleen op die manier kunnen we erachter komen wat uw wensen zijn en kunnen we de wagen zo opleveren dat hij helemaal aansluit bij wat u in gedachten hebt.

  Hoe wilt u uw producten gaan promoten? Door middel van bijvoorbeeld een zijklep, of wilt u dat bezoekers in de promotiewagen komen kijken naar uw product? Deze vraag is belangrijk om te beantwoorden voor ons omdat we u dan van advies kunnen voorzien over eventuele opties en accessoires die toegevoegd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan steunpoten, deuren, een trap of elektrische voorzieningen.

  Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een promotiewagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

  PAK Schore voor uw promotietrailer in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw promotiewagen in Zuid-Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.