Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Surfaanhangwagens

Surfaanhangwagens voor een aantrekkelijke prijs

Om surfboards te transporteren, heeft u veel baat bij een surfaanhanger. Daarmee kunt u zonder zorgen aan de reis beginnen en weet u zeker dat de surfplanken in goede conditie aankomen op de plaats van bestemming. Bij het kopen van een surfaanhangwagen moet u evenwel met verschillende zaken rekening houden. Doorslaggevend daarbij zijn welk type surfboard u wilt vervoeren en om hoeveel exemplaren het gaat. Aanhangwagens XXL West-Brabant helpt u met het vinden van de juiste geremde of ongeremde gesloten aanhanger voor uw surfactiviteiten. Bestel een standaardmodel via onze website of laat een surftrailer bouwen.

Producten in deze categorie

Surf aanhanger met diverse toepassingen

Aanhangwagens voor het vervoer van surfplanken zijn een praktische oplossing voor uiteenlopende doelgroepen binnen de surfwereld. Vooral wanneer u meerdere boards tegelijk heeft te vervoeren, komt een dergelijke aanhanger van pas. Surfscholen of surfclubs die regelmatig naar de Atlantische kust van Portugal, Frankrijk of Noord-Spanje reizen, zijn met een trailer voor golfsurfboards in één keer klaar. Gaat u liever kitesurfen in Gibraltar, aan de Franse Middellandse Zeekust of in Noord-Duitsland, of windsurfen in Italië of Zwitserland? Dan moet de aanhanger behalve voor planken ook ruimte hebben voor kites of masten en zeilen. En natuurlijk is een surf aanhangwagen voorzien van de juiste features tevens handig voor surfsporten in eigen land.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Voordelen van een surfaanhanger

  Surfboards worden ook wel op het autodak vervoerd. Een surfwagen biedt echter een groot aantal voordelen boven het transport op een imperiaal. Zo voorkomt een trailer schade aan het autodak en de lak. Daarnaast loopt de surfplank zelf geen beschadigingen op en kan er geen wind onder komen. De losse einden van de spanbanden die bij een board op het dak nodig zijn, zorgen vaak voor geklapper. Zeker tijdens een lange autorit kan dat bijzonder vervelend zijn. Bent u meerdere dagen onderweg naar uw favoriete surfspot? Dan staan uw spullen in een surftrailer bovendien ‘s nachts veilig. En tijdens het rijden is alles eveneens goed beschermd. Ook niet onbelangrijk is dat u op de surflocatie gewoon gebruik kunt maken van uw eigen board.

  Surf aanhangwagen uit standaardassortiment

  AWB verkoopt onder meer voor de surfsport bestemde gesloten aanhangwagens van Easyline. Deze fabrikant uit Zweden hecht veel belang aan gebruiksgemak en staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld een aanhanger met een uitwendige lengte, breedte en hoogte van 450x174x203 cm, waarvan de binnenmaten 300x150x150 cm bedragen. De lengtemaat maakt hem zowel geschikt voor shortboards en korte longboards als de gemiddelde kite- en windsurfplank. De hoogte van de laadvloer is 45 cm. Tot de andere vaste eigenschappen behoren onderhoudsarme en vuil afstotende PPL-wanden met een waterdichte constructie, een bodemplaat met antisliplaag, extra bodemondersteuning, een ALKO-as voor een stabiele wegligging en een onderstel en banden die zijn goedgekeurd om 140 km per uur te rijden. De gesloten aanhanger is desgewenst met een zijdeur leverbaar. Optioneel kunt u een reservewiel, neuswiel, cargosysteem voor surfplanken, achterklep, nummerbordklemmen, steunpoten met klemmen, ledverlichting binnenin en/of antidiefstalslot laten toevoegen.

  Speciaalbouw voor uw surf aanhanger

  Wat ook mogelijk is, is het laten ontwerpen en bouwen van een trailer. U krijgt dan een geremde of ongeremde surf aanhangwagen, die in alles voldoet aan uw voorkeuren. Dat kan de afmetingen betreffen of de aanwezigheid van features die in de standaardmodellen ontbreken. Zo kunnen onze monteurs bijvoorbeeld ventilatieroosters in het dak aanbrengen. Hiermee verkleint u de kans op schimmel in de na het sporten nog vochtige surfkleding. Tevens is het mogelijk om een meer specifiek bevestigingssysteem voor uw surfplank en eventuele bijbehorende accessoires te ontwikkelen. Op het gebied van maatwerk kan onze speciaalbouwafdeling dus veel voor u betekenen. Als u een bepaald formaat surf aanhanger zoekt, kan het trouwens geen kwaad om ons aanbod met occasions in de gaten te houden. U kunt een overbodig geworden surftrailer ook altijd aan ons te koop aanbieden. Mail ons daartoe foto’s van het chassis, de buiten- en de binnenkant van de bak en de banden. Bij interesse nemen wij contact met u op.

  Reparatie en onderhoud surfaanhangwagen

  Als liefhebber van een van de surfsporten verblijft u vanzelfsprekend vaak aan het water. Vocht en zand kunnen veel invloed hebben op de werking van de bewegende delen van uw surfwagen. Zeker wanneer u voor uw surfplezier ook nog eens afhankelijk bent van harde wind. Wij raden u daarom aan om uw aanhanger regelmatig aan te bieden voor onderhoud. Indien u wekelijks bij het water te vinden bent, zorgt een jaarlijkse controlebeurt ervoor dat de veiligheid onderweg gewaarborgd blijft. We zetten onder andere de oploopdemper en het neuswiel in het vet en lopen de verlichting, lagers, banden en remmen na. Heeft u af en toe een surfwagen nodig? Dan volstaat een van de gesloten aanhangwagens uit onze verhuur wellicht.

  Surfaanhanger bij AWB kopen

  Wanneer u een surftrailer wilt aanschaffen en genoeg heeft aan een standaarduitvoering, kan dit gewoon online. Via onze website kunt u tevens de beschikbare opties aangeven die u erbij wilt kopen. Overigens is het altijd mogelijk om te leasen. Voor de afbetaling van uw surfaanhangwagen heeft u de keuze uit leasetermijnen van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Welke periode in uw geval van toepassing is, wordt bepaald door de prijs en uw financiële situatie. Wilt u meer informatie of een afspraak maken in de showroom? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Dat gaat het gemakkelijkst via WhatsApp, e-mail of het online antwoordformulier, maar telefonisch kan ook.

   

   

   

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.