Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Verkoopwagens
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Verkoopwagens

Producten in deze categorie

Verkoopwagen kopen?

Wilt u een verkoopwagen kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Een marktwagen is namelijk altijd maatwerk, maar onze enthousiaste vakmensen met kennis van aanhangwagens helpen u graag verder met het samenstellen van de aanhangwagen die u voor ogen hebt.

Onze verkoop aanhangwagens zijn geschikt voor mensen die producten vanuit een aanhanger verkopen op bijvoorbeeld de markt, een standplaats of op een braderie. Deze wagens zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo hebben we een kleine verkoopwagens, maar ook grote tandemas marktwagens. Belangrijk voor eigenlijk iedereen die een dergelijke aanhangwagen aanschaft is de verkoopklep. Deze kunt u aan de rechter- of aan de linkerkant plaatsen, of zelfs aan beide kanten. Het ligt eraan wat u wilt.

Uw verkoopwagen op maat laten maken

Wij realiseren ons dat u veel wensen heeft voor uw verkoopwagen. Om die reden hechten wij bij de verkoop van deze wagens veel waarde aan een persoonlijk gesprek. Alleen op die manier kunnen we erachter komen wat uw wensen zijn en kunnen we de wagen zo opleveren dat hij helemaal naar uw zin is. Wij bieden vele mogelijkheden aan wat betreft inbouw bij verkoop aanhangwagens. Wij kunnen de gewenste stellingen of kooktoestellen zo inbouwen dat u de wagen per direct kunt gaan gebruiken. Ook verlichting, koelinstallaties, stroompunten of andere elektrische voorzieningen kunnen wij voor u inbouwen zodat u er per direct gebruik van kunt maken. Als u liever zelf de apparatuur inbouwt is dat natuurlijk ook geen probleem, wij kunnen een casco wagen verzorgen zodat u deze zelf in kunt richten zoals u dat voor ogen heeft.

Sinds 2011 levert Aanhangwagens XXL West Brabant de aanhanger of paardentrailer die past bij u. U treft bij ons een groot aanbod van de meest gerenommeerde aanhangwagen en paardentrailer merken aan. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft persoonlijk klantcontact hoog in het vaandel staan, u kunt bij ons dus altijd goede service verwachten. Bent u van plan om een verkoopwagen aan te schaffen? Bezoek dan onze showroom. U kunt ons vinden op Belder 43 in Roosendaal, op bedrijventerrein de Borchwerf II, direct gelegen aan de A17.

PAK Schore voor uw marktwagen in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor uw verkoopwagen in Zuid-Holland.