Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Verkoopwagens

Verkoopwagens met maatwerk

Samen met onder meer beurs- en presentatiewagens vormen verkoopwagens een enigszins atypische groep onder de gesloten aanhangers. Behalve dat u er goederen mee kunt transporteren, fungeren ze tegelijkertijd namelijk als winkel.

Er zijn geen producten in deze categorie.
Momenteel hebben wij geen Verkoopwagens in ons assortiment

Mede daarom wordt bij dit soort trailers vaak maatwerk toegepast. Wilt u een verkoopwagen kopen aanschaffen? Dan is Aanhangwagens XXL West Brabant daarvoor het juiste adres. Wij hebben een eigen werkplaats en ontwerpafdeling voor speciaalbouw. Hier kunnen we naar wens een zeer complete markt verkoopwagen voor u ontwerpen en samenstellen.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Verkoopwagen als flexibele mobiele winkel

  Voor het op locatie verkopen van producten en diensten biedt een verkoop wagen veel voordelen. U hebt uw winkel bijvoorbeeld altijd bij zich, zodat u geen kraam meer nodig heeft. Afhankelijk van wat u verkoopt, zijn uw klanten zelfs in de verkoopaanhanger te ontvangen. En dankzij de mobiliteit kunt u uw doelgroep bijna overal bereiken. Eenmaal op de locatie is uw winkel bovendien vrijwel meteen in bedrijf. Een bijkomend voordeel is dat de gesloten aanhangwagen tevens te gebruiken is als voorraadopslag. Verkoopwagens zijn daarmee uitstekend geschikt voor mensen die op markten, braderieën en evenementen staan. Maar ze lenen zich eveneens voor verkoopactiviteiten op boulevards en andere toeristische hotspots. Daarnaast wordt bij de regionale of lokale introductie of promotie van diensten regelmatig gebruikgemaakt van een verkoopwagen of marktwagen. Deze aanhangers zijn ook wat toepassingen betreft dus zeer flexibel.

  Maatwerk bij aanhanger voor verkoop

  Bij een wagen voor ambulante handel of mobiele dienstverlening is speciaalbouw het uitgangspunt. Doordat elke onderneming of organisatie anders is, moet ook elke marktwagen over een ander interieur en uitrustingspakket beschikken. Daarom begint de ontwikkeling van een verkoopwagen of foodtruck met een persoonlijk gesprek. Hierbij bespreken we de wensen en eisen die u aan de trailer stelt. Om niets over het hoofd te zien, denken wij actief met u mee en dragen waar nodig zelf ideeën aan. De monteurs en ontwerpers van onze speciaalbouw hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Ze weten wat een markt verkoopwagen nodig heeft en komen met inventieve oplossingen. Zo krijgt u een compleet ingerichte aanhanger, die van alle gemakken is voorzien. Desgewenst brengen we op uw verkoopwagen tevens een reclametekst aan.

  Marktwagen van Proline

  Voor het ontwerpen en bouwen van een verkoopaanhanger maken wij gebruik van de standaardtrailers van Proline. Wij hebben van deze Nederlandse fabrikant enkel as en dubbelas marktwagens in diverse modellen met totaalgewichten uiteenlopend van 1350 tot 2000 kg. Vaste features zijn onder meer een sandwichopbouw met 45 mm dikke panelen, een 18 mm dikke bodemplaat met daarop een pvc-vloer, een verkoopklep met gasveerondersteuning, handgrepen aan de voorzijde en in de opbouw geïntegreerde wielkasten. Qua inrichting zijn er talloze mogelijkheden. We kunnen stellingen, een toonbank, vitrines of kooktoestellen inbouwen, maar ook led verlichting, koelinstallaties, stroompunten en andere voorzieningen installeren. Het is daarnaast mogelijk om de verkoop wagen casco te leveren, zodat u de inrichting ervan zelf verzorgt.

  Gebruikte verkoopwagen

  Wat ook een optie is, is een marktwagen tweedehands kopen. Het komt soms namelijk voor dat er een verkoopaanhanger in onze occasions staat. Zoekt u bijvoorbeeld een trailer die geschikt is voor een klein rijbewijs? Dan volstaat misschien een lichte gesloten aanhangwagen uit het gebruikte aanbod. In onze werkplaats kunnen wij die natuurlijk uitrusten met een verkoopklep of andere features. De tweedehands exemplaren op onze site zijn dan wel gecontroleerd op eventuele fouten of ontbrekende functionaliteiten, maar een aanvullende technische controle bij aankoop kan nooit kwaad. Voor een kleine meerprijs lopen wij onder meer de remmen, verlichting en het chassis voor u na. Naast het veiligheidsaspect krijgt u als bijkomend voordeel drie maanden garantie op de wagen. AWB is niet aansprakelijk voor het gevolg van schade bij occasions die niet extra zijn gecontroleerd. Uiteraard staan wij in voor eventuele problemen die wel uit fouten onzerzijds voortkomen.

  Een verkoopwagen of foodtruck op afbetaling

  Bij het kopen van een markt verkoopwagen kunt u in alle gevallen leasen. Het maakt daarvoor dus niet uit of het een nieuwe, tweedehands of door u zelf in te richten cascoaanhanger betreft. Met een leaseconstructie betaalt u gedurende een langere periode een klein bedrag per maand. Zo blijven bedrijfsuitgaven overzichtelijk en beperkt. Onze klanten kunnen kiezen voor een leasecontract van 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. Voordelig een trailer huren kan ook. U bent zelf verantwoordelijk voor het gevolg van schade die voortkomt uit het gebruik.

  Verkoopwagen kopen via onze site

  Een cascoverkoopwagen bestelt u eenvoudig online. Veel modellen zijn uit voorraad leverbaar, maar voor een specifieke verkoopwagen of marktwagen kunt u altijd contact opnemen. Bij het bekijken van onze website worden er overigens cookies geplaatst. Als gevolg van de informatieoverdracht die voortkomt uit het gebruik daarvan, worden AWB-advertenties op andere websites getoond. Als u dit niet wilt, zijn de cookies op onze site uit te schakelen. Daarvoor moet u de veiligheidsinstellingen van uw browser wijzigen.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.