Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Aanhangwagen enkelas in veelzijdig aanbod

De categorie enkelas aanhangers omvat alle exemplaren met twee wielen en kent daarmee een groot aantal uitvoeringen en varianten. Er bestaan dan ook enkelas aanhangwagens voor uiteenlopende werkzaamheden en hobbyistische doeleinden. Een belangrijk deel van deze trailers enkelas is verkrijgbaar bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Wij hebben van de meeste ontwerpen meerdere modellen op voorraad, zodat ook de door u gewenste enkel asser zeer waarschijnlijk op ons terrein of in onze showroom aanwezig is.

Voordelen van aanhanger enkelas

Enkelas trailers behoren tot de populairste aanhangwagens voor particulieren en dit is eenvoudig te verklaren. De aanhangers hebben meestal beperkte afmetingen, zodat er voor het afgekoppeld stallen ervan altijd wel een parkeerhaven in de straat kan worden gevonden. Verder is een aanhangwagen met één as voor chauffeurs vrij eenvoudig onder controle te houden. Daarom is om ermee te mogen rijden een B rijbewijs voldoende. Dit komt mede doordat het merendeel van de enkelassers in de klasse van 750 kg valt, en voor deze categorie is het hebben van een regulier autorijbewijs genoeg. Dat dit lage gewicht tevens een beperkte laadcapaciteit tot gevolg heeft, is voor de meeste aanhangwageneigenaren geen probleem. Doorgaans vereist het type goederen dat men met een enkelasser aanhanger vervoert immers niet veel laadvermogen.

Aanhangwagen enkelas in diverse varianten

Ondanks het algemene beeld dat bestaat van aanhangers met één paar wielen, is deze categorie allesbehalve beperkt. Vanzelfsprekend is de keuze bijzonder uitgebreid wanneer u een reguliere open bakwagen enkel asser zoekt, maar wij hebben eveneens zwaardere uitvoeringen van bijvoorbeeld 1200 of 1350 kg direct uit voorraad leverbaar. Andere op deze productpagina aanwezige open enkelas wagens die in een lage en hogere gewichtsklasse beschikbaar zijn, zijn kippers, machine-, motor- en autotransporters en plateauwagens. Verder kunt u bij ons ook dichte enkelassers kopen. Hieronder bevinden zich koelaanhangers, vrieswagens, veetrailers, schaft- en sanitairketen, verkoopaanhangwagens en diverse dichte exemplaren die voor meerdere toepassingen zijn te gebruiken. Een model dat zowel open als gesloten kan worden ingezet is de aanhanger met huif. U vindt deze in ons aanbod als standaardwagen en overdekte motortrailer.

Enkel asser van populair merk

Aanhangwagens XXL West Brabant is het officiële verkooppunt van meerdere goed bekendstaande merken. Dat houdt in dat u wij u kunnen helpen aan enkelas trailers van marktleiders als Anssems, Easyline, Hulco, Humbaur, Ifor Williams, Loady, Proline en Saris. Van een aantal daarvan kunt u bij ons zowel terecht voor een lichte ongeremde als zwaardere geremde enkelasser. Sommige merken specialiseren zich juist meer in geremde modellen met een hoger gewicht. Als Saris dealer kunnen wij u van deze fabrikant bijvoorbeeld een zwaardere gesloten aanhanger, plateauwagen of kipper enkelas leveren. Ook Easyline, Proline, Anssems en Humbaur zijn evenwel goed vertegenwoordigd met enkelassers in het hogere segment. Wij hebben trailers in allerlei gewichtsklassen op ons terrein staan en u kunt de modellen van uw voorkeur in onze voorraad dus makkelijk vergelijken.

Leasen en garantie enkelas aanhangwagen

Bij voor u geschikte enkelassers met elkaar vergelijken kunt u zich laten leiden door verschillende aspecten. De aankoopprijs speelt daarbij vaak een belangrijke rol. Ziet u bij ons een open of gesloten enkel asser staan voor een bedrag dat u niet direct kunt ophoesten? Dan kan gebruik worden gemaakt van een van onze leaseplannen. Wij hanteren leasetermijnen van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Met een leaseconstructie heeft u bovendien mogelijk recht op belastingvoordeel. Waar u bij ons sowieso recht op heeft bij aanschaf van een aanhangwagen is een garantieperiode van twee jaar. Daarbij maakt het niet uit of u een gebruikte of nieuwe enkelas trailer aanschaft.

Koop uw aanhanger enkelas in Roosendaal

Behalve door ons omvangrijke assortiment en de flexibele afbetalingsregelingen is het aanschaffen van een trailer bij Aanhangwagens XXL West Brabant ook om andere redenen een goed idee. Dankzij enthousiaste medewerkers die professioneel zijn en vakbekwaam te werk gaan wordt u bij het maken van uw keuze bijvoorbeeld altijd voorzien van goed advies. Wanneer u een enkelas trailer heeft geselecteerd en betaald, kunt u erop rekenen dat u deze zo snel mogelijk kan gebruiken. Ons bedrijf heeft namelijk de kortste levertijd en maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt. Die aangenaam korte wachttijd doet overigens niets af aan de kwaliteitseisen die wij aan onze trailers stellen. We zorgen namelijk voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen, waarmee de veiligheid optimaal gewaarborgd is. Voor eventuele reparaties en controles naderhand krijgt uw aanhanger professioneel onderhoud, dat wordt uitgevoerd in onze drive in werkplaats. Wij hebben aantoonbaar tevreden klanten, zodat het wel zo vertrouwd is bij ons te kopen. Wilt u meer weten? U kunt ons altijd mailen, whatsappen, bellen of bereiken via het online contactformulier. Als u dus opzoek bent naar een nieuwe aanhangwagen met een enkele as, oftewel een aanhangwagen enkelasser, bent u bij Aanhangwagens XXL West Brabant aan het juiste adres.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.