Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Prijzen aanhangers blijvend voordelig

De aanschaf van een nieuwe aanhangwagen of paardentrailer kan een flinke investering betekenen. Om de kosten te drukken, kunt u eventueel een tweedehands aanhangwagen kopen. Maar het is natuurlijk maar de vraag of het occasionaanbod van uw lokale trailerverkoper voldoende keuze biedt. Als u zeker wilt zijn van een ruim assortiment aanhangers met prijzen die u nergens anders vindt, komt u naar Aanhangwagens XXL West Brabant. Bij ons betaalt u gegarandeerd een scherpe prijs voor een aanhanger. Niet alleen voor een gebruikt exemplaar, maar ook voor een nieuw model of een maatwerktrailer.

Voor elke toepassing betaalbare aanhangwagens

Hoewel de prijzen van trailers uiteenlopen, liggen de gemiddelde bedragen die u bij ons betaalt aanzienlijk lager dan elders. Wij kiezen hiervoor omdat we vinden dat iedereen een aanhanger moet kunnen kopen met de juiste eigenschappen en mogelijkheden. Of het nu gaat om een paardentrailer voor de hippische sport of een koelwagen voor geconditioneerd vervoer. Op ons terrein en in onze showroom hebben wij dan ook een uitgebreid assortiment. Daarin vindt u onder meer open bakwagens, gesloten aanhangwagen, paarden- en veetrailers, verkoop-, presentatie- en podiumwagens, kippers, autotransporters, huifaanhangwagens, koelaanhangers, machinetransporters, motortrailers, bloemenwagens en lesaanhangers. Afhankelijk van hun afmetingen en totaalgewicht hebben deze één, twee of drie assen. Vanzelfsprekend zijn het aantal wielen, het formaat en de verdere standaardfeatures medebepalend voor de prijs van een aanhangwagen. De goedkoopste trailers staan in de categorie met aanbiedingen en in ons occasionaanbod.

Beste prijs voor aanhanger van kwaliteitsmerken

Een tweedehands exemplaar, een actiemodel of een nieuwe aanhangwagen? Het maakt niet uit waar u uw zinnen op heeft gezet, want dankzij de prijzen van onze aanhangwagens en paardentrailers bent u altijd voordelig uit. En uiteraard betekent een gunstig aanschafbedrag niet dat er beknibbeld wordt op de kwaliteit. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant hechten we ook daaraan namelijk veel waarde. Dat wordt des te meer duidelijk als u ziet welke trailermerken wij leveren. U koopt bij ons voor uitstekende prijzen aanhangers van Anssems, Careliner, Easyline, Henra, Hulco, Humbaur, Ifor Williams, Loady, Cheval Liberté, Proline en Saris. Dit zijn gerenommeerde fabrikanten uit landen als Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië, die in sommige gevallen al tientallen jaren actief zijn. Van elk van deze merken hebben wij verschillende modellen uit voorraad leverbaar.

Meer accessoires mogelijk dankzij gunstige aanhanger prijs

Doordat onze aanhangwagenprijzen relatief laag zijn, wordt het aantrekkelijker om er optionele extra’s bij te kopen. De standaardmodellen die trailerbouwers uitbrengen hebben over het algemeen een sober ontwerp, dat overigens wel voorziet in de directe behoefte van particulieren en ondernemers. Om uw open of gesloten aanhangwagen meer af te stemmen op uw hobby of werk zijn er allerlei accessoires die u kunt laten toevoegen om optimaal verder gebruik te maken van de mogelijkheden die uw trailer biedt. Doorgaans zijn dit algemene extra’s, zoals een dissel- , koppelings- of antidiefstalslot, steunpoten of een reservewiel. Soms kan evenwel ook gekozen worden voor een andere trailervloer, loof- of voorrekken, een afdekzeil of ladingnet, een huif, extra sjor- of vloerogen, een scharnierende achter- of voorklep, een zijdeur of achterdeuren, oprijplaten, een ophangsysteem voor vlees, cargorails en cargostangen om zwaardere vracht mee vast te zetten of een camerasysteem voor in een paardenaanhanger.

Ook bij speciaalbouw voordelige prijzen aanhangwagens

De beschikbare opties en extra accessoires bieden wellicht niet altijd de oplossing die u zoekt. Om u toch de mogelijkheid te geven om uw trailer van de juiste features te voorzien, kunt u desgewenst kiezen voor speciaalbouw. Het bouwen van een aanhangwagen op maat kan vele kanten op gaan, maar wij dienen ons uiteraard wel te houden aan de RDW-eisen en de verkeerswetgeving. Desalniettemin is er veel mogelijk. Zo kan het maatwerk variëren van het aanpassen van een gesloten bak tot het installeren van een spuitinstallatie, tankopbouw, uitschuifbare hijskraan, generator of reclamebord op een open wagen. Net als bij onze reguliere aanhangers zijn de prijzen van speciaalbouwmodellen vergeleken met andere bedrijven uiterst voordelig. Wij zijn echter geen trailerbouwer en maken gebruik van een bestaande nieuwe of tweedehands aanhangwagen uit ons assortiment.

Aanhangwagens prijzen voor huur, lease en inruil

Ons streven om u een aanhanger te leveren die het best bij u past, houdt tevens in dat wij u zo nodig financieel tegemoetkomen. Is het lastig om de aanhanger prijs in één keer te betalen, dan kunt u bijvoorbeeld een leasecontract afsluiten. Hierbij betaalt u gedurende 12 tot 60 maanden een vast bedrag. Leasen is mogelijk voor alle modellen, nieuw en tweedehands. Daarnaast kunt u bij ons huren. Als u slechts tijdelijk verlengd transport nodig heeft, hoeft u dan niet de volledige prijs voor een aanhangwagen te betalen. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u uw trailer wilt inruilen. Maak een afspraak via e-mail, WhatsApp, telefoon of het online contactformulier en kom langs in Roosendaal. Onze enthousiaste medewerkers staan zes dagen per week voor u klaar.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.