Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Aanhangwagens enkelas kopen

Producten in deze categorie

Dankzij het grote assortiment van Aanhangwagens XXL West Brabant zijn veel enkelassers uit voorraad leverbaar, zodat u snel over uw trailer kunt beschikken. Kom langs in onze showroom in Roosendaal of bestel uw enkelas aanhanger online en laat deze vervolgens op het gewenste adres bezorgen.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Grote keuze bij aanhangwagen enkelas kopen

  Bij de aanschaf van een enkelas trailer bespaart u zich veel tijd als u een goed beeld hebt van wat u zoekt. Enkelassige wagens zijn er namelijk in veel soorten en maten, en ook wat betreft de gewichtsklasse is er meer mogelijk dan u misschien zou verwachten. Heeft u een open standaardmodel bakwagen nodig, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit enkelassers met totaalgewichten van 750, 1200 en 1350 kg. Sommige open machine- en autotransporters met een enkele as bevinden zich zelfs in de categorie van 1800 kg. In de regel is een enkelasser aanhanger echter lichter en ligt het maximumtotaalgewicht van de meeste ontwerpen op 1500 kg of wat lager. De exemplaren van 750 kg zijn overigens altijd ongeremd, terwijl u op zoek naar een geremde enkelasser sowieso uitkomt bij een zwaarder model.

  Aanhanger enkelas kopen voor rijbewijs B

  Het rijbewijs waarover u beschikt bepaalt het totaalgewicht dat u achter uw auto mag hangen. Dit is de optelsom van het eigen gewicht van de aanhangwagen en het laadvolume. Algemeen kan worden gesteld dat u een BE-rijbewijs nodig heeft voor trailers van 3500 kg. Een rijbewijs B+ (code 96) is noodzakelijk wanneer het gewicht van de auto, de aanhanger en de lading tussen 3500 en 4250 kg ligt. Voor het rijden met een trailer met een totaalgewicht van 750 kg heeft u genoeg aan een B rijbewijs. Het eigen gewicht van de aanhangwagen is daarbij doorslaggevend. Weegt een enkelas trailer 180 kg, dan mag deze worden beladen met maximaal 570 kg. Als u meer vracht in één keer wilt transporteren, is een trailer uit een zwaardere categorie vereist. Het toegestane maximumgewicht van een aanhangwagen is afhankelijk van wat uw auto mag trekken.

  Enkelasser kopen van vertrouwd merk

  Van aanhangers met een enkele as hebben we meerdere modellen op voorraad van diverse merken uit binnen- en buitenland. Al deze fabrikanten staan goed aangeschreven en doen nauwelijks voor elkaar onder. De meeste daarvan leggen zich toe op aanhangwagens voor specifieke arbeidsbranches. Het merkaanbod waaruit kan worden gekozen is veelal dus afhankelijk van het type aanhanger dat uw interesse heeft. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe aanhangwagen in de vorm van een enkelas machinetransporter of veetrailer aanschaffen? Dan zijn respectievelijk Hulco en Ifor Williams de merken waar u terechtkunt. Bij motortrailers en open bakwagens is de keuze aan merken met Proline, Loady, Anssems, Easyline en Humbaur het omvangrijkst. Realiseert u zich echter wel dat sommige merken alleen bepaalde gewichtscategorieën bedienen. Wij hebben van de meeste producenten een ruim assortiment en u kunt de trailers van de verschillende merken in onze voorraad dus makkelijk met elkaar vergelijken.

  Onderhoud bij aanhangwagen enkelas kopen

  Aanhangwagens XXL West Brabant is ook uw expert voor onderhoud van en reparatie aan uw enkelasser. Eigenaren van aanhangers zijn in Nederland niet verplicht om deze regelmatig te laten controleren. Desondanks is een jaarlijkse check met professioneel onderhoud dat wordt uitgevoerd in onze drive in werkplaats wel aan te raden. Vooral de lagers en banden zijn aan slijtage onderhevig, terwijl dit bij geremde trailers tevens geldt voor het oploopremsysteem. Een jaarlijks terugkerende onderhoudsbeurt komt de veiligheid van de transporten met uw aanhanger zeker ten goede. De controle wordt verricht door enthousiaste medewerkers die uiterst vakbekwaam te werk gaan.

  Enkelasser kopen online of op locatie

  Een open of gesloten enkelasser aanschaffen kan online en in onze showroom. Als u langskomt dan profiteert u van de kortste levertijd, we maken de aanhanger voor u klaar terwijl u koffie drinkt. Na de koffie rijdt u direct weg met uw enkelas trailer. Online bestellen kan ook, en door verder gebruik te maken van de website stemt u in met het plaatsen van cookies. Heeft u vragen over een voor u interessante aanhangwagen en wilt u meer weten over de eigenschappen ervan? Dan kunt u ons bereiken via e-mail, WhatsApp, telefoon en het contactformulier op onze site. Bij een enkelas aanhanger kopen via internet kan deze voor een meerprijs door ons worden afgeleverd op uw privé- of werkadres. En of u nu kiest voor aanschaf online of op locatie: wij hebben in beide gevallen aantoonbaar tevreden klanten, wat wel zo vertrouwd voelt.

  Zoekt u een aanhangwagen in Zeeland? Kijk dan op de site van Pak Aanhangwagens!

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.