Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Aanhangwagens goedkoop kopen, goedkope aanhangwagens te koop

Heeft u plannen voor de aanschaf van een open of gesloten aanhanger, dan is het natuurlijk mooi meegenomen als u daar een aantrekkelijke prijs voor betaalt. Dit geeft u ruimte om voor een aanhangwagen van betere kwaliteit te kiezen of zorgt ervoor dat u geld overhoudt voor andere investeringen. Waar u uw budget ook voor gebruikt, het is altijd beter om voor uw trailer te vertrouwen op Aanhangwagens XXL West Brabant. Wij hebben ongetwijfeld uw gewenste goedkope aanhanger te koop staan. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant vindt u namelijk alle soorten aanhangwagens die tevens vaak direct uit voorraad leverbaar zijn. Ons assortiment bestaat uit gebruikte en nieuwe aanhangwagens. Of u nu een ongeremde of een geremde aanhangwagen zoekt. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant bent u voor goedkope aanhangwagens aan het juiste adres. Bij ons vindt u altijd een scherp geprijsd model naar die naar uw wens is.

Trailers goedkoop van uitstekende merken

Dat goedkoop niet gelijkstaat aan zelfbouw of geproduceerd door een onbekend merk, bewijst het uitgebreide kwaliteitsaanbod dat u bij ons vindt. Wij beschikken weliswaar ook over de expertise om zelf aanhangers te bouwen, maar het standaardassortiment bestaat voor het overgrote deel uit exemplaren van belangrijke trailerfabrikanten. Zo kunt u op ons terrein en in onze showroom terecht voor een nieuwe goedkope aanhangwagen te koop van Humbaur, Saris, Hulco, Anssems, Henra, Proline, Ifor Williams, Easyline, Loady, Careliner of Montana. Ongeacht het merk hebben deze trailers allemaal een uiterst scherpe prijs. Van de meeste aanhangers zijn meerdere modellen aanwezig en u kunt de diverse varianten in onze voorraad dus makkelijk vergelijken. Als officiële dealer is het desgewenst mogelijk rechtstreeks een trailer goedkoop te bestellen.

Volop keuze bij goedkope aanhanger kopen

Bestellen is doorgaans echter niet nodig, want de meest gangbare modellen en meest verkochte aanhangwagens staan gewoon voor u klaar. Dichte trailers hebben daarin het grootste aandeel. Zoekt u een gesloten wagen, dan is er keuze uit onder andere bloemen-, koel- en vriestrailers, motor- en autotransporters, schaft- en sanitairaanhangers, verkoop-, beurs-, promotie-, podium- en presentatiewagens, vee- en paardentrailers en lesaanhangers. Ook van open aanhangwagens hebben we meerdere modellen op voorraad. Voorbeelden hiervan zijn standaardbakwagens, plateauaanhangers, kippers en open boot-, fiets-, auto-, motor- en machinetransporters. Een praktische tussenvorm tussen open en gesloten aanhangwagens is de huifaanhanger. Deze is zowel te gebruiken voor goederen die bescherming tegen weer en wind nodig hebben als minder waardevolle ladingen. De trailers onderling vertonen verschillen qua formaat, totaalgewicht van 750 kg tot 3500 kg, aantal assen en geremd en ongeremd ontwerp.

Adres voor gebruikte goedkope aanhanger te koop

Ook als u een tweedehands in plaats van nieuwe aanhangwagen zoekt, biedt ons aanbod een grote verscheidenheid. Wij nemen elke maand meerdere occasions over van bedrijven en particulieren, waardoor het assortiment tweedehands trailers minstens zoveel variatie kent als de collectie nieuwe modellen. Uiteraard houden wij ook hierbij de kwaliteit goed in het oog. Wanneer u besluit een gebruikte goedkope aanhangwagen te kopen gaat u dus eveneens als tevreden klant de deur uit. Iets waar u financieel uw voordeel mee kunt doen zijn de demo-exemplaren onder de occasions. Dit zijn voormalige showroomwagens. Als we de showmodellen na enige tijd vervangen, verkopen we de oudere demotrailers als tweedehands. Omdat deze soms nog geen jaar oud zijn, schaft u hiermee een min of meer nieuwe aanhangwagen aan. Behalve de bekendere merken bestaat het occasionaanbod overigens ook uit trailers van minder bekende fabrikanten.

Speciaalbouw goedkope aanhangwagen

Een te koop staande aanhanger vinden die volledig aan uw eisenpakket voldoet, is soms moeilijker dan gedacht. Dit geldt met name voor minder veelvoorkomende beroepsgroepen en arbeidsgebieden. In dat geval kan worden gekozen voor speciaalbouw. Onze maatwerkafdeling wordt bemand door enthousiaste medewerkers die vakbekwaam te werk gaan en aan vrijwel elke verzoek kunnen voldoen. Wilt u bijvoorbeeld een open trailer laten uitrusten met een spuitinstallatie, steigeronderdelen- of glasbok, tankopbouw of hijskraan? Dan is dat geen enkel probleem. Ook een gesloten aanhangwagen van binnen ombouwen of voorzien van een zijklep, laadklep of rolluiken is mogelijk. Wij hebben aantoonbare tevreden klanten, wat wel zo’n vertrouwd gevoel geeft. Vanzelfsprekend zijn de RDW-regels echter bepalend bij welke aanpassingen wij mogen maken.

Onderhoud, nazorg en levering

Mocht u een trailer hebben die gerepareerd moet worden of onderhoud nodig heeft, dan kunnen wij u eveneens helpen. De gecertificeerde Bovag-monteurs die bij ons werken hebben veel ervaring op dit gebied en zorgen voor professioneel onderhoud uitgevoerd in onze drive in werkplaats. Dit begint al bij het kopen, want wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen. U kunt daarbij rekenen op de kortste levertijd, we maken de aanhanger namelijk klaar terwijl u koffie drinkt. Een regelmatige trailercontrole is trouwens altijd een goed idee en we raden u daarom aan dit jaarlijks door ons te laten doen.

Direct goedkope aanhanger kopen

Besluit u verder gebruik te maken van de website, dan kunt u meteen online bestellen. U selecteert de gewenste aanhangwagen en maakt het aankoopbedrag over. Wij leveren de aanhanger indien nodig gratis bij u af. Zo heeft u uw goedkope open of gesloten trailer snel voor de deur staan. Wilt u meer weten over maatwerk, reparatie of onderhoud? Dan kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn telefonisch, per WhatsApp en e-mail en via het contactformulier op onze website bereikbaar.

 

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.