Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Kleine remork voor elk karwei

Bij een kleine aanhanger kopen denkt u misschien het eerst aan een lichtgewicht open bakwagen. Dat is niet onterecht, maar er is op dit gebied nog veel meer te koop. Aanhangers zijn er in allerlei soorten en maten en ook op zoek naar een klein model trailer heeft u dus veel keuze. Dat blijkt nog maar eens uit het omvangrijke aanbod dat u bij Aanhangwagens XXL West Brabant vindt.

Wisselende gewichtsklassen kleine aanhangers

Welke mogelijkheden er zijn bij de aanschaf van een kleine trailer hangt vooral af van waar u deze voor nodig hebt. De traditionele kleine bakwagen is bijvoorbeeld ideaal voor het vervoer van ladingen met een laag gewicht en weinig of een beperkte economische waarde. Hoe zeer deze open aanhangers ook geassocieerd worden met de lichtste gewichtsklasse, met name onder de tandemas modellen vindt u eveneens exemplaren voor zwaardere transporten. Wanneer u bijvoorbeeld een bakwagen tandem 302×130 aanhanger aanhangwagen zoekt, kunt u onder meer kiezen voor een Proline met een totaalgewicht van 2000kg, een Anssems van 1500kg of een Loady van 750kg. Het verschil in gewicht wordt verklaard door de voor de bak, het chassis en de constructie gebruikte materialen.

Plateauaanhanger als kleine aanhangwagen te koop

Wanneer u een kleine remork zoekt die u optimaal gebruik laat maken van het laadoppervlak, dan is de plateauwagen een uitstekende keuze. Dergelijke aanhangwagens zijn uitstekend geschikt om gestapelde pallets en grof sloop- en bouwafval mee te vervoeren. Omdat plateauwagens de zes meter in sommige gevallen ruimschoots overschrijden, wordt de definitie van wat grote en kleine afmetingen zijn bij dit ontwerp echter flink opgerekt. Daar komt bij dat ook de relatief kleine uitvoeringen een hoog totaalgewicht kunnen hebben. Zo is de Hapert plateauwagen 305×160 aanhanger aanhangwagen onder andere te koop als tandemasser van 2000kg en tridemasser van 2500kg en 2700kg. Dit is een plateauwagen met voorhek aanhanger aanhangwagen. Heeft u behoefte aan meer laadvolume? Dan is een trailer als de Hulco plateauwagen 502×203 3000kg aanhanger het overwegen waard.

Kleine aanhangwagens voor machinetransport

Aanhangers die eveneens zware lasten kunnen dragen zijn machinetransporters. Hierop worden bijvoorbeeld land- en wegenbouwvoertuigen vervoerd. Net als plateauwagens hebben deze transporters soms een extra grote totale lengte. Daarom kan ondanks zijn afmetingen en laadvermogen een Henra machinetransporter 400×180 3500kg klein worden genoemd. Deze trailers zijn beschikbaar als tandem- en tridemasser. De bredere Hapert 400×235 transporter aanhanger aanhangwagen bevindt zich in dezelfde gewichtscategorie. Dit model is tevens als lichtere of minder brede trailer leverbaar, al dan niet met een hydraulisch aan te sturen kantelfunctie. Verder zijn er korte en smalle varianten van deze Hapert transporter die bestemd zijn voor het vervoer van motorfietsen in plaats van machines.

Kleine aanhanger kopen op afbetaling

Met zoveel mogelijkheden en modellen zijn ook de prijzen zeer variabel. Uiteraard kunt u bij ons altijd een trailer aanschaffen voor een goede prijs, maar de lengte, bakopbouw en het totaalgewicht hebben er natuurlijk wel invloed op. Ook de accessoires die u erbij koopt zorgen voor een hogere aankoopprijs. Bijvoorbeeld als u uw kleine aanhanger met reservewiel, extra sjorogen, loofrekken, een hogere achterklep of oprijplaten wilt laten uitrusten. Om de aanschaf aantrekkelijk te houden, bieden wij de mogelijkheid tot leasen. Met een leasecontract kan de afbetaling worden uitgespreid over 12, 24, 36, 48 of 60 maanden. In deze periode kunt u uw kleine trailer gewoon gebruiken en vanzelfsprekend is ook de garantietermijn van twee jaar gewoon van kracht.

Aanschaf kleine aanhangwagen

Een te koop aangeboden kleine bakwagen, transporter, plateauwagen, gesloten aanhanger of ander exemplaar kan bij ons in de showroom of online worden gekocht. We kunnen veel van de kleine aanhangers op onze website direct uit voorraad leveren. Het voordeel van showroombezoek is evenwel dat u indien nodig de hulp van een medewerker kunt inroepen. Dit is vooral handig als u er nog niet uit bent welk model of welke aanhangwagen klein u kopen wilt. En hebben wij bijvoorbeeld een weekactie Saris plateauwagen met voorrek uit voorraad leverbaar, dan kan onze verkoopmedewerker u precies vertellen waarin deze zich onderscheidt van andere plateauaanhangers. Weet u welke trailer u nodig heeft? Dan bespaart u zich tijd en geld door online te kopen. Voor een meerprijs bezorgt onze transportdienst uw aanhangwagen ook nog eens bij u voor de deur. Onze aanhangwagens zijn ook meestal direct gratis af te halen. Wij maken de aanhangwagen in een paar minuten tijd klaar voor gebruik zodat u zo snel mogelijk met uw nieuwe aanhangwagen de weg op kan.

 

 

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.