Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Aanhangwagens tandemas kopen

Dubbelas aanhangers staan tevens bekend als tandemassers. Hoewel het daarbij met name exemplaren voor het vervoer van zwaardere lasten betreft, kunt u van sommige merken en modellen ook wel een tandemasser kopen met een beperkt totaalgewicht. Van de aanhangwagens kent het aanbod tandemas trailers de meeste varianten, uitvoeringen, afmetingen, gewichtsklassen en toepassingen. Wilt u een zeer degelijke aanhanger dubbelas kopen, dan zit u goed bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Op ons 5500 vierkante meter grote terrein staat een afwisselende serie tandemassers voor u klaar.

Wanneer zwaardere aanhanger tandemas kopen?

Of u er goed aan doet om een open of gesloten aanhangwagen dubbelas te kopen in een hoge gewichtsklasse, hangt af van verschillende factoren. Heel belangrijk is wat het doorsnee gewicht is van de vrachten die u transporteert. Ligt dit rond de 550 kg, dan kunt u het vervoer in principe af met een ongeremde tandemasser of enkelasser van 750 kg. Stelt u speciale eisen aan het transport of richt u zich op specifieke ladingen? In dat geval komt u al snel uit bij een trailer uit de hogere gewichtsklasse. Bijvoorbeeld een tandemasser 2000 kg, 2500 kg of meer. Zeker als u paarden of voertuigen wilt vervoeren is dit het geval, maar ook wanneer geconditioneerde omstandigheden nodig zijn. Dergelijke wagens hebben een andere bakopbouw en zijn voorzien van features die voor een hoger eigen gewicht zorgen. Realiseert u zich wel dat voor het besturen van verlengde transporten boven de 750 kg een B rijbewijs niet voldoende is, maar u een BE-rijbewijs nodig hebt.

Uiteenlopende merken tandemasser te koop

In ons grote aanbod duo-as trailers zijn vooraanstaande merken te vinden uit binnen- en buitenland. Wij maken deel uit van de groep officiële Nederlandse dealers van onder meer Loady, Anssems, Ifor Williams, Easyline, Saris, Hulco en Proline. Daarnaast hebben wij incidenteel tandemasser modellen op voorraad van andere fabrikanten, zoals Woodford. Veel van de merken waarvan wij een officieel verkooppunt zijn brengen open en gesloten aanhanger tandemassers op de markt. Proline heeft bijvoorbeeld een bijzonder gevarieerd assortiment, bestaande uit open bakaanhangwagens, dichte trailers, plateauaanhangers, machine- en autotransporters, koel-, vries- en bloemenwagens, presentatie- en verkooptrailers en kippers. Open en dichte dubbelassers worden behalve door Proline ook veel verkocht door Loady, Anssems, Easyline en Saris. Op de pagina’s met paardentrailers zijn merken als Bücker Careliner, Cheval Liberté, Ifor Williams, Humbaur, Henra en opnieuw Proline goed vertegenwoordigd.

Inkoopadres voor aanhangwagen tandemas

Het kopen van een aanhanger met dubbele assen is niet het enige waarvoor u bij Aanhangwagens XXL West Brabant terecht kan.U bent hier ook aan het juiste adres wanneer u zelf een tandemasser te koop aangeboden heeft. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat deze zich nog in goede staat bevindt en is toegestaan op de weg. Is dit het geval, dan kunt u ons altijd goede detailfoto’s mailen van in het bijzonder de banden, het chassis en de buiten- en binnenzijde van de bak. Indien de kwaliteit van de tandemasser aanhanger ons goed lijkt, nodigen wij u uit om langs te komen. Na een inspectie van de dubbelasser besluiten wij of de deal doorgaat en welke prijs we ervoor willen geven. Dit bedrag wordt vervolgens aan u uitgekeerd of in mindering gebracht op de aanschafprijs van een andere aanhangwagen tandemas of enkelas.

Aanhanger tandemas kopen met leasecontract

Ook de vergeleken met enkelassers vaak wat duurdere dubbelassers blijven bij ons betaalbaar. Desondanks kan het gebeuren dat de prijs van een open of gesloten tandemasser wat duurder uitpakt dan voorzien. Bijvoorbeeld door de aanschaf van extra accessoires. Om uw financiën niet in één keer te laten verdampen, kunt u voor uw afbetaling gebruikmaken van een leasecontract. Elke maand wordt dan een klein bedrag naar ons overgemaakt, waarmee uw uitgaven overzichtelijk en beperkt blijven. Al naar gelang de prijs die de trailer kost en uw financiële ruimte, kan worden gekozen voor een leasetermijn variërend van minimaal 12 tot maximaal 60 maanden. De aanhangwagen is in de gehele leaseperiode vanzelfsprekend gewoon in uw bezit.

Online of in showroom tandemasser kopen

Een aanhanger tandemas koopt u eenvoudig in ons online aanbod of in onze showroom in Roosendaal. Voor de keuze maakt het overigens niet uit, want in beide gevallen vindt u een ruim assortiment met tandemassers voor elke beroepsgroep en vrijetijdsbesteding. Veel modellen zijn uit voorraad leverbaar, ook de Saris tandemasser, zodat u de aanhangwagen snel kunt gebruiken. Bestelt u via internet, dan kunt u voor een extra bedrag zelfs gebruikmaken van onze bezorgdienst. U ontvangt uw tandemasser aanhangwagen dan snel en op het afgesproken tijdstip op uw thuis- of werkadres. Bij het kopen van een trailer bij ons op locatie bespaart u op deze bezorgkosten. Ook dan hanteren wij evenwel korte levertijden en wordt de trailer rijklaar gemaakt terwijl u wacht. Wilt u langskomen voor het kopen van een aanhanger tandemas? Dan vragen wij u beleefd eerst een afspraak te maken.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.