Werken bij Aanhangwagens XXL West-Brabant? Bekijk onze vacatures.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Aanhanger tandemas: uiteenlopende modellen en gewichtsklassen

Tandemas aanhangwagens onderscheiden zich van enkelassers, doordat ze ten opzichte van deze wagens ruimere afmetingen en een hoger totaalgewicht hebben. Hierdoor kent het assortiment dubbelassige aanhangers veel variatie en zijn dit soort trailers dankzij hun diversiteit aan ontwerpen en toepassingen breed inzetbaar. Aanhangwagens XXL West Brabant kan elk bedrijf dan ook aan de gewenste tandemas aanhanger helpen. En particulieren op zoek naar een dubbelas aanhangwagen slagen bij ons natuurlijk eveneens.

Tandemas merkwagens voor elk karwei

Er zijn meerdere merken die aanhangers tandemas, zowel geremd of ongeremd, op de markt brengen. Een deel daarvan richt zich op een specifiek ontwerp aanhangwagen tandemas. Zo kunt u bij ons van het merk Loady een ongeremde tandemasser met een open bak aanschaffen in meerdere varianten. Deze bakwagens hebben allemaal een totaalgewicht van 750 kg, maar verschillen van elkaar qua lengte en breedte. De meeste trailerbouwers bieden zowel open als dichte dubbelas wagens aan met uiteenlopende toepassingen. Het merk Saris heeft onder andere gesloten tandemassers, plateauwagens en kippers in zijn aanbod, terwijl de keuze bij Anssems zwaardere bakwagens, autotransporters, huifaanhangers en plateauwagens omvat. Proline komt ondernemers tegemoet met talloze designs, waaronder kippers, bloemenwagens, lesaanhangers, bakwagens, auto- en machinetransporters, vries- en koelaanhangers, verkoopwagens, plateauaanhangwagens, huifaanhangers en gesloten trailers. Ook Ifor Williams heeft met veetrailers, machine- en autotransporters, plateauaanhangers, kippers, bloemenwagens dubbelas transportoplossingen voor allerlei vakgebieden.

Gewicht van een aanhanger tandemas

Bij de aanschaf van een open of gesloten tandemas trailer is het uiteraard van belang dat deze optimaal geschikt is voor uw werk of hobby. Met welke aanhangwagen u mag rijden, is echter afhankelijk van het rijbewijs dat u heeft. Wanneer u bijvoorbeeld in het bezit bent van een B rijbewijs, dan is het voor u alleen toegestaan om met trailers van maximaal 750 kg de weg op te gaan. Het aanbod bestaat in dat geval vooral uit open tandemas aanhangers, maar wij hebben ook zeer degelijke gesloten exemplaren in deze gewichtsklasse. Het grootste deel bevindt zich evenwel in de zwaardere categorieën vanaf 1500 kg. Vanwege het hogere laadvermogen van deze trailers is voor de chauffeur van de trekauto een BE-rijbewijs verplicht. Aanhangers waarvan het totaalgewicht de 750 kg overschrijdt, zijn overigens altijd geremd. Hoewel dit met name tandemassers zijn, bestaan er ook wel zwaardere geremde enkelassers die een BE-rijbewijs vereisen.

Aanhangwagen tandemas kopen met leaseconstructie

Algemeen kan worden gesteld dat u voor een dubbelasser in een hogere gewichtscategorie meer betaalt dan voor een lichte tandem asser. Onze aanschafprijzen blijven voor de meeste modellen echter op een aantrekkelijk niveau. Maar het is natuurlijk altijd mogelijk dat uw situatie het niet toelaat om het totaalbedrag in één keer te voldoen. Als dat zo is, raden wij u aan te informeren naar onze leaseconstructies. U betaalt uw open of gesloten aanhanger dubbelas dan af door ons te machtigen een vast maandbedrag van uw rekening af te schrijven. Wij bieden leaseperiodes aan van 12, 24, 36, 48 en 60 maanden. Voor welk plan u in aanmerking komt ligt aan uw budget en de prijs van de trailer. Gedurende de looptijd kunt u vanzelfsprekend gewoon gebruikmaken van uw dubbelas aanhangwagen, terwijl ook een garantietermijn van twee jaar geldt.

Online aanschaf tandemasser aanhanger

Bij Aanhangwagens XXL West Brabant vindt u een uitgebreide showroom omringd door een 5500 vierkante meter groot terrein waarop nog veel meer modellen staan. Dankzij het grote aanbod in onze showroom zijn wij het juiste adres voor het vergelijken van de verschillende dubbelassers. Heeft u een goed beeld van wat u wilt en is vergelijken niet nodig? Dan koopt u bij ons gemakkelijk via internet. Indien de open of gesloten tandemasser aanhangwagen die u wenst uit voorraad leverbaar is, dan staat dit erbij vermeld. Besluit online te bestellen en verder gebruik te maken van onze website? Bij het afrekenen kunt u aangeven of u de aanhanger thuisbezorgd wilt krijgen of komt ophalen. Met een bezoek aan onze website stemt u er overigens mee in dat cookies bepaalde informatie opslaan. Wilt u meer weten hierover, dan vindt u op onze disclaimer-pagina een uitgebreide uitleg.

Welke soorten aanhangwagens zijn er?

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.