Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Enkelas
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Enkelas

Producten in deze categorie

Aanhangwagen enkelas

Onder de enkelas aanhangwagens verstaan we alle aanhangers bestaande uit één as. Het zijn vaak ongeremde modellen die, indien gewenst, aangepast kunnen worden naar een geremde uitvoering. Over het algemeen kiest men voor een aanhanger met één as omdat deze gereden mag worden met een B rijbewijs en omdat er weinig laadvermogen nodig is voor de klussen die er mee gedaan moeten worden. Een ander groot voordeel is, doordat het relatief kleinere wagens zijn, er weinig ruimte nodig is om de aanhangwagen te stallen.

Het meest voorkomende enkelas model is de bakwagen. Vooral bij particulieren is dit type aanhangwagen een veel gebruikt model. Naast de bakwagen heeft Aanhangwagens XXL West Brabant nog meer enkelas modellen in het assortiment.

Assortiment aanhangwagens enkelas

Een enkelas aanhangwagen is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft in bijna elke productcategorie een enkelas aanhangwagen in het assortiment. U treft bij ons onder andere de standaard bakwagen enkelas of een enkelas kipper maar ook een sterke gesloten enkelas aanhangwagen. Daarnaast heeft Aanhangwagens XXL West Brabant ook machinetransporters, plateauwagens en zelfs veetrailers in enkelasser uitvoeringen.

Is een enkelas model niet helemaal wat u zoekt? Wij hebben ook een breed assortiment tandemas aanhangwagens en zelfs tridemas aanhangwagens. Wellicht zit er tussen dit aanbod een beter passend model voor uw werkzaamheden. Wij zijn ons er van bewust dat een keus maken niet altijd gemakkelijk is en daarom helpen wij u graag verder. Contact met ons opnemen kan heel eenvoudig via achterliggende pagina maar een bezoek aan onze showroom is uiteraard ook altijd mogelijk.

Enkelasser kopen in Roosendaal

Een enkelas aanhanger kopen doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen verkrijgbaar. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

Bent u niet zeker welke aanhangwagen voor u de juiste is? Geen probleem, onze vakmensen staan voor u klaar om u te helpen naar uw zoektocht naar de geschikt wagen. Een bezoek aan onze showroom is daarom de moeite waard. U kunt hier, onder het genot van een bakje koffie, diverse enkelassers vergelijken.

PAK Schore voor een enkelasser in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor een aanhangwagen enkelas in Zuid Holland.