Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Tandemas
Voordelen De 7 zekerheden
  • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
  • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
  • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
  • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
  • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
  • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
  • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Tandemas

Producten in deze categorie

Tandemasser kopen?

Wilt u een tandemasser kopen? Een tandemasser, ook wel dubbelasser genoemd, is een aanhangwagen bestaande uit twee assen waarbij iedere as twee wielen bevat. Het grote verschil ten opzichte van een enkelassige aanhangwagen is het hogere laadvermogen. Zeker voor grote klussen is een tandemas aanhangwagen uitermate geschikt. De regels voor het rijden met een tandemasser zijn afhankelijk van het totaalgewicht van de wagen in combinatie met het totaalgewicht van het trekkende voertuig. Indien het gewicht boven de 3500 kilogram is dan heeft u een BE rijbewijs nodig. Wilt u alle regels nog eens teruglezen? Wij hebben een speciale rijbewijs pagina voor u ingericht.

Een tandemasser is dus voor veel doeleinden in te zetten. Onder de categorie dubbelas aanhangwagens bevinden zich zowel open aanhangwagens als gesloten aanhangers. Het is uiteraard sterk afhankelijk van uw werkzaamheden welke type wagen geschikt is voor u. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim assortiment dubbelas aanhangwagens waardoor wij voor u gegarandeerd voor iedere klus een wagen kunnen leveren.

Tandemasser aanschaffen bij Aanhangwagens XXL West Brabant

Voor het kopen van een tandemas aanhanger bent u bij Aanhangwagens XXL West Brabant aan het juiste adres. Met een ruim assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen verkrijgbaar. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

In onze showroom kunt u diverse tandemas modellen vergelijken zodat u alle voor- en nadelen van diverse modellen naast elkaar kunt leggen. Uiteraard helpen onze vakmensen u graag bij de uw zoektocht. Wij kijken graag samen met u, onder het genot van een bakje koffie, naar alle wensen en behoefte die u heeft voor het gebruik van uw nieuwe aanhangwagen.

Liever een tandemasser huren omdat u hem maar tijdelijk nodig heeft? Ook dit kan bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Reserveer gemakkelijk via het formulier op de desbetreffende verhuur pagina of neem contact op met onze verhuurafdeling om de tandemasser te huren.

PAK Schore voor een tandemasser in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor een dubbelasser in Zuid-Holland.