LET OP: vanaf 1 juni zijn onze openingstijden op de zaterdag gewijzigd. De nieuwe openingstijden voor de zaterdag zijn van 08:00 tot 12:00.
MENU X
Keuze uit 7.800m2 aan voorraad aanhangwagens
Veilig online betalen met IDeal en MisterCash
Kortste levertijd, 98% binnen 5 werkdagen geleverd
Aantoonbare tevreden klanten
Uitgebreide nazorg
Gemakkelijke transportservice

Tridemas

Tridemas aanhangwagen kopen?

Een tridemasser, ook wel drieas aanhangwagen genoemd, is een aanhangwagen bestaande uit drie assen waarbij iedere as bestaat uit twee wielen. Het grootste voordeel ten opzichte van een enkelasser of tandemasser is het hogere laadvermogen.

Producten in deze categorie

Zeker voor hele grote en zware klussen is een tridemas aanhangwagen uitermate geschikt. Voor het rijden met een 3-asser heeft u over het algemeen minimaal een BE rijbewijs nodig. Mocht het zijn dat het totaalgewicht van de wagen in combinatie met het totaal gewicht van het trekkende voertuig niet hoger is dan 3500 kilogram dan volstaat een B rijbewijs. Wilt u alle regels nog eens teruglezen? Wij hebben een speciale rijbewijs pagina voor u ingericht.

  Ontvang gratis tips via Whatsapp
  Vul uw gegevens in en ontvang gratis tips via Whatsapp!

  Een 3-assige aanhangwagen is dus voor veel doeleinden in te zetten. Tridemas aanhangwagens  zijn over het algemeen open aanhangwagens zoals een plateauaanhangwagen of machinetransporter. Er zijn 3-assige gesloten modellen maar dat zijn geen standaard uitvoeringen. Het is afhankelijk van uw werkzaamheden welke type geschikt is voor u. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim assortiment 3-as aanhangwagens waardoor wij voor u gegarandeerd voor iedere klus een wagen kunnen leveren. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft in de volgende categorieën een 3-asser leverbaar:

  • Kippers;
  • Machinetransporters;
  • Plateauwagens;
  • Veetrailers.

  3-assige aanhangwagen te koop in Roosendaal

  Een tridemas aanhanger kopen doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen verkrijgbaar. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

  Bent u niet zeker welke aanhangwagen voor u de juiste is? Geen probleem, onze vakmensen staan voor u klaar om u te helpen naar uw zoektocht naar de geschikt wagen. Een bezoek aan onze showroom is daarom de moeite waard. U kunt hier, onder het genot van een bakje koffie, diverse aanhangwagens vergelijken. Ook voor een tridemas aanhangwagen bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant.

  PAK Schore voor een drieas aanhangwagen in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor een 3-assige aanhangwagen te koop in Zuid Holland.

  Welke soorten aanhangwagens zijn er?

  Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangwagens. Wij bieden het gehele assortiment aan aanhangers tot 3500kg mtm. U vindt bij ons de klassieke bakwagens en plateauwagens, maar ook kippers, koelwagens, machinetransporters en motortrailers. Zoekt u naar een compleet specifieke aanhangwagen voor uw werk? Dan bieden wij ook speciaalbouw en maatwerk aanhangwagens, compleet gebouwd naar uw wensen.

  Welke merken aanhangers heeft Aanhangwagens XXL West-Brabant?

  Aanhangwagens XXL Werst-Brabant prijst zich met een ruim assortiment aan aanhangwagens. Zo bieden wij de volgende merken aanhangwagens:

  Zoekt u een aanhangwagen van een ander merk? Vaak kunnen we u dan ook helpen! Neem contact op men onze verkoopmedewerkers voor de  mogelijkheden.

  Met welk rijbewijs mag ik de aanhanger trekken?

  De regels omtrent het trekken van een aanhangwagen zijn helaas vrij onduidelijk. Om het zo goed mogelijk uit te leggen hebben wij een complete informatiepagina op onze site. U vindt deze pagina hier.

  Is het mogelijk om een aanhanger te leasen?

  Bij Aanhangwagens XXL West-Brabant is het mogelijk om een aanhangwagen te leasen. U kunt de aanhangwagen dan in de door u gekozen termijnen afbetalen, na de laatste betaling is de aanhangwagen 100% uw eigendom. Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers.