Wij krijgen veel vragen over het coronavirus, Bekijk onze speciale informatiepagina voor onze maatregelen.
Tridemas
Voordelen De 7 zekerheden
 • Altijd meerdere modellen op voorraad, dus makkelijk vergelijken;
 • Kortste levertijd, we maken de aanhanger klaar terwijl u koffie drinkt;
 • Aantoonbare tevreden klanten, dat is wel zo vertrouwd;
 • Enthousiaste medewerkers, die vakbekwaam te werk gaan;
 • Professioneel onderhoud, uitgevoerd in onze drive-in werkplaats;
 • Wij zorgen voor uitgebreide nazorg na aanschaf van de aanhangwagen;
 • Gemakkelijke transportservice, wij bezorgen de aanhangwagen ook aan huis.

Tridemas

Producten in deze categorie

Tridemas aanhangwagen kopen?

Een tridemasser, ook wel drieas aanhangwagen genoemd, is een aanhangwagen bestaande uit drie assen waarbij iedere as bestaat uit twee wielen. Het grootste voordeel ten opzichte van een enkelasser of tandemasser is het hogere laadvermogen. Zeker voor hele grote en zware klussen is een tridemas aanhangwagen uitermate geschikt. Voor het rijden met een 3-asser heeft u over het algemeen minimaal een BE rijbewijs nodig. Mocht het zijn dat het totaalgewicht van de wagen in combinatie met het totaal gewicht van het trekkende voertuig niet hoger is dan 3500 kilogram dan volstaat een B rijbewijs. Wilt u alle regels nog eens teruglezen? Wij hebben een speciale rijbewijs pagina voor u ingericht.

Een 3-assige aanhangwagen is dus voor veel doeleinden in te zetten. Tridemas aanhangwagens  zijn over het algemeen open aanhangwagens zoals een plateauaanhangwagen of machinetransporter. Er zijn 3-assige gesloten modellen maar dat zijn geen standaard uitvoeringen. Het is afhankelijk van uw werkzaamheden welke type geschikt is voor u. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een ruim assortiment 3-as aanhangwagens waardoor wij voor u gegarandeerd voor iedere klus een wagen kunnen leveren. Aanhangwagens XXL West Brabant heeft in de volgende categorieën een 3-asser leverbaar:

 • Kippers;
 • Machinetransporters;
 • Plateauwagens;
 • Veetrailers.

3-assige aanhangwagen te koop in Roosendaal

Een tridemas aanhanger kopen doet u bij Aanhangwagens XXL West Brabant. Met een ruim assortiment is er voor iedere klus een geschikte wagen verkrijgbaar. U vindt ons op Belder 43 op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal, direct gelegen aan de A17.

Bent u niet zeker welke aanhangwagen voor u de juiste is? Geen probleem, onze vakmensen staan voor u klaar om u te helpen naar uw zoektocht naar de geschikt wagen. Een bezoek aan onze showroom is daarom de moeite waard. U kunt hier, onder het genot van een bakje koffie, diverse aanhangwagens vergelijken. Ook voor een tridemas aanhangwagen bent u aan het juiste adres bij Aanhangwagens XXL West Brabant.

PAK Schore voor een drieas aanhangwagen in Zeeland. AZH Hellevoetsluis voor een 3-assige aanhangwagen te koop in Zuid Holland.